На аукціоні побачень збиратимуть гроші для політв’язнів

27 Січня 2016, 14:09
1778

Зібрані кошти підуть на мінімальну оплату адвокатам, харчування та необхідні речі для політичних в'язнів режиму «внутрішньої окупації».

Про це повідомляють організатори – активісти руху «Іскра».

Щоб взяти участь в онлайн-аукціоні, усі охочі можуть відіслати інформацію про себе (фото, прізвище та ім’я, контактні дані, вік) одному з адміністраторів групи ВКонтакте.

Учасник, що бере участь в аукціоні, зобов'язується виконувати його умови – піти на одноразове побачення з переможцем аукціону; той, хто робить ставку, – оплатити вказану суму у випадку перемоги в аукціоні.

Організатори закликають доєднуватися до аукціону. Адже кожний гарантовано отримає хороші емоції, а також зробить корисне діло: допоможе тим, хто боронив Україну, але сидить у застінках тюрем.

Збір коштів проводять для політичних в'язнів:

Дениса Поліщука – колишнього військовослужбовця 54-го розвідувального батальйону, командира взводу, бійця ДУК ПС, активіста формації С14;

Андрія Медведька – колишнього офіцера добровольчого батальйону К-2, бійця ДУК ПС, активіста формації С14. Вони знаходяться під домашнім арештом, гроші потрібні на адвокатів.

А також для інших політичних в'язнів із Правого сектора та добровольчого батальйону ОУН.


 

Коментарі
02 Лютого 2016, 00:03
Дякую, що опублікували!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром