«Миколай, Миколай, ти до нас завітай»: як у «Калинці» вітали діток зі святом

18 Грудня 2017, 16:39
Свято відбулося 18 грудня 5667
Свято відбулося 18 грудня

Дошкільнятам луцького ДНЗ №36 до дня Святого Миколая працівники та батьки підготували веселе дійство.

Свято відбулося 18 грудня, перед днем, якого з нетерпінням чекають усі дітлахи.

Отець Сергій, настоятель храму Святого Пантелеймона, звернувся до присутніх та привітав їх зі святом. Він розповів діткам  про  життєвий шлях Миколая Чудотворця, його добрі діяння і побажав всім присутнім 19 грудня знайти під подушкою ті подарунки, які вони заслужили. А також процитував  слова, які говорив  святий: «Рука, яка отримує – для тіла, а яка роздає – для душі».

Отець Сергій цитував слова святого
Отець Сергій цитував слова святого

Дітки розважали присутніх танцями і співами. Спільними зусиллями зліпили снігову бабу та снігового діда. Постановкою дійства займалися художні керівники закладу – Наталя Богданова, Олена Риновська та Катерина Саврук.

На свято до «Калинки» завітали лісові звірята та браві молодці Морозенки. А також  казкові герої – неслухи чортенята і Снігова царівна із сніжинками.

Дошкільнята в очікуванні свята
Дошкільнята в очікуванні свята

До дошкільнят звернувся Святий Миколай, який похвалив дітлахів за те, що вони були чемні увесь рік. Він попросив своїх помічників-ангелят роздати діткам подарунки, які він для них приготував. А батьки в свою чергу  подарували для закладу ноутбук, який допомагатиме розвитку і навчанню дошкільнят.

Помічники Миколая роздали подарунки
Помічники Миколая роздали подарунки

 Наприкінці свята завідувачка закладу Тамара Мазилюк привітала діток зі святом  і подякувала батькам за такий щедрий подарунок. А кухарі роздали смачні пиріжки, які випекли у формі янголят.

До слова, у ДНЗ №36 «Калинка» навчається 235 дошкільнят та 97 учнів початкових класів НВК №14 імені Василя Сухомлинського.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024