Династія медиків та дружина на «Лексусі»: що відомо про нового очільника онкодиспансеру

18 Грудня 2017, 17:26
Юрій Малімон 28168
Юрій Малімон

Нового очільника Волинського обласного онкологічного диспансеру призначили під час позачергової сесії облради  у понеділок, 18 грудня. Юрія Малімона призначили у зв’язку зі звільненням попередньої керівниці онкодиспансеру Людмили Бубенової, у якої закінчився термін контракту.

Район.Луцьк зібрав для вас цікаві факти біографії головного лікаря онкодиспансеру Юрія Малімона.

Інтернет про Юрія Малімона знає зовсім небагато. Інформацію про лікаря ми шукали у ЗМІ та відкритих даних декларації посадовця.

В онкодиспансері Юрій Малімон працює з 1999 року. До призначення на нову посаду він очолював мамологічне відділення онкодиспансеру. Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань молочної залози.

Новий головний лікар належить до «лікарської династії». Багато членів сімї Юрія Малімона працювали в медицині. Нині покійний батько лікаря багато років поспіль був головним терапевтом Волині.  Мама керувала терапевтичним відділенням у стоматполіклініці. Дружина лікаря Вікторія Малімон очолює медичний центр ТзОВ «Протезист», а син Владислав здобуває фах стоматолога у медичному коледжі «Монада».

Рідний брат Юрія Малімона Олег працює хірургом у Миколаєві. Двоюрідний проводить хірургічні операції у США. Двоюрідна сестра працює лікарем-алергологом у Центрі репродуктивної медицини «Боголюби».

2
Юрій Малімон належить до родини лікарів
Юрій Малімон належить до родини лікарів

Дружині лікаря належить будинок площею 220 квадратних метрів. Також на ім'я дружини оформлена земельна ділянка на 6 соток.

Лікар їздить на «Крейслері» 300C 2008-го року випуску, а його дружина – на «Лексусі» RX350 2008-го року випуску. У 2016 році лікар задекларував 79 тисяч гривень зарплатні. Готівкою подружжя лікарів Малімонів зберігає майже 17 тисяч доларів, 85 тисяч гривень та більше 10 тисяч євро. 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром