Розбійники, які хотіли підірвати банкомат на ЛПЗ, отримали 15 років на двох

18 Грудня 2017, 12:46
Підрив не вдався, спробували фомками 4217
Підрив не вдався, спробували фомками

Суд виніс вирок двом молодикам, яких звинувачували у розбої, нападі на правоохоронців, а також у зберіганні зброї та вибухівки.

Про це йдеться у повідомленні на сайті поліції охорони.

Нагадаємо, у ніч на 28 січня 2017 року двоє молодиків із села Рованці, що під Луцьком, були затримані співробітниками ДСО при спробі «вскрити» банкомат на бульварі Дружби Народів у Луцьку. Вони мали при собі перероблений для стрільби бойовими патронами стартовий пістолет, вибухову речовину – тротил і навіть корпус гранати Ф-1.

Зловмисники проникли до приміщення банківського відділення, де спробували підірвати вибухівкою банкомат. Втім, тротилова шашка не спрацювала, і молодики спробували дістати готівку, застосувавши фомки, але не встигли – приїхала охорона.

Розбійники вирішили так просто не здаватися, відстрілювалися, але були поранені і затримані правоохоронцями.

23-річного раніше судимого волинянина і його 20-річного спільника (який, до речі, і стріляв у поліцейських) суд визнав винними за трьома статтями – зокрема, розбій, напад на поліцейського, зберігання «вогнепалу» та вибухівки. Тепер кожен з молодиків проведе за ґратами сім з половиною років, їхнє майно буде конфісковане.

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром