Влада та підприємці порозумілися у питанні проїзду Старим містом

26 Січня 2016, 16:07
1801 Джерело: pizzatravel.com.ua

Буларди у Старому місті не встановлять, доки дороги не будуть відремонтовані, а час безплатного проїзду відрегулюють.

Представники громадськості та влади обговорили проект рішення «Про врегулювання питання обмеження проїзду транспортних засобів на території історико-культурного заповідника міста Луцьк» у вівторок, 26 січня.

Проект обмеження руху, розроблений міською радою, у деяких пунктах не влаштовував підприємців та жителів Старого міста. Саме тому голова громадського об’єднання «Лучеськ» Олег Іванюк запропонував спільно з іншими активістами розробити альтернативний проект та врегулювати деякі спірні питання.

Читайте також: У міськраді поки не знають, як обмежуватимуть рух у Старому місті

Олег Іванюк зауважив, що для того, аби вдосконалити проект, зробили колосальну роботу та провели безліч зустрічей, і все ж зуміли дійти згоди з мешканцями міста, підприємцями та владою.

«Ми зробили великий обсяг роботи і ряд зустрічей, включно з оператором та міським головою. Зараз поклали на стіл останній проект документу, де дали додаток, який передбачає усі можливі взаємовідносини та ситуації. Все це узгоджено з оператором. Це саме той варіант, який був би максимально зручним для всіх», ‒ зазначив Олег Іванюк.

Заступник міського голови Сергій Григоренко зауважив, що всі пункти проекту будуть винесенні за на засідання виконавчого комітету та підкреслив, що наразі непорозумінь щодо пунктів немає, і виконком готовий підтримати розроблений проект. Зокрема, відредагований варіант проекту передбачає платний в’їзд у частину Старого міста з 6:00 ранку до 16:00 вечора.

Окрім того, Сергій Григоренко розповів, що буларди у Старому місті не будуть встановлені доти, поки не відремонтують вулиці Кафедральну, Замкову та Плитницю.

За словами заступника, департамент житлово-комунального господарства уже отримав розпорядження, аби ремонтувати ці вулиці першочергово, як тільки дозволять погодні умови.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром