Привокзальна: лучани просять захистити їх від безхатченків, які постійно п’ють та курять у сусідній квартирі

15 Грудня 2017, 23:01
2265

У занедбаній луцькій квартирі, яку рятували від вогню два екіпажі пожарників, на наступний день – п’ють безхатченки.

Цей факт неабияк «дістав» сусідів. У вечір, коли квартира горіла, вони п’ять разів викликали поліцейських, а вранці у цій же квартирі побачили компанію безхатченків, які знову розпивали спиртні напої та палили цигарки на згарищі.

Про це у Facebook написала жителька будинку  Маша Пилипчук.

Вона та мешканці першого під’їзду на вулиці Привокзальна, 3 просять втрутитись у цю ситуацію. Люди, навіть сформували звернення до правоохоронців та влади міста.

«Деякий час тому ми власним коштом та силами ЖЕКу №3 зробили ремонт у нашому під’їзді, прибрали та прикрасили те місце, де ми живемо. У під’їзді були встановлені залізні вхідні двері з індивідуальними ключами для його мешканців. Будинок наш старий, тут проживають і пенсіонери, і сім’ї з малолітніми дітьми.

Та власниця квартири №1 Тетяна Хом’як, яка ніде не працює і постійно зловживає алкоголем, перетворила своє житло у нічліжку та притон для алко- та наркозалежних громадян. Квартира її знаходиться у жахливому антисанітарному стані, там побиті двері, у квартирі та під’їзді стоїть постійний нестерпний сморід, лежить сміття, клунки, пляшки, використані шприци. Люди, які і вдень,і вночі заходять до цієї квартири, у переважній більшості перебувають у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, вони брудно лаються, шумлять, навіть б’ються», – пише Маша Пилипчук. 

Мешканці під’їзду, щодня спостерігають це неподобство. Жінка зазначає, що вони не можуть повноцінно відпочити після роботи – ні в денний, ні в нічний час. На постійні зауваження і сама Тетяна Хомяк, і її «гості» відповідають брутальною лайкою.

Звернення до дільничого поліцейського проблеми не вирішують. Люди неодноразово викликали наряди поліції та зверталися до патрулів «Самооборони», коли ситуація виходила з-під контролю, і вимагала негайного втручання правоохоронних органів. 

Мешканці будинку вимагають негайно втрутитись у небезпечну для багатьох людей ситуацію.

Квартиру від вогню рятували  два екіпажі пожарників
Квартиру від вогню рятували два екіпажі пожарників

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром