Опалювальний сезон під загрозою зриву, – «Луцьктепло»

14 Грудня 2017, 13:39
Нема грошей - нема тепла 2832
Нема грошей - нема тепла

У луцькому комунальному підприємстві повідомили про можливий зрив реалізації проекту реконструкції тепломережі і про те, що й опалювання будинків в обласному центрі взагалі може припинитись.

Про це йдеться у дописі на сайті «Луцьктепла».

Адміністрація ДКП повідомила, що фінансова ситуація на підприємстві – критична, хоча постанови про арешт рахунків «тепловиків» скасували.

Зокрема, Євробанк Реконструкції та розвитку (ЄБРР) вже призупинив фінансування спільного проекту з модернізації тепломережі Луцька. І навіть опалювальний сезон, що вже розпочався – під загрозою зриву.

Тож, зважаючи на те, що влада міста не поспішає допомогти «Луцьктеплу», керівництво ДКП прийняло рішення звернутись по допомогу до вищіх інстанцій. Так, за підтримки голови Волинської ОДА, 13 грудня було написане звернення до віце-прем'єра Генадія Зубка та очільника Мін'юсту Павла Петренка.

У листі, зокрема, йдеться про те, що підприємство досі не в змозі користватися рахунками, які мали б бути розблоковані згідно рішення суду. До прикладу, ДКП попередили про відключення електроенергії через заборгованість, яку воно не в змозі було оплатити.

Тож столичних можновладців закликали терміново втрутитись у цю справу, аби опалювальний сезон в обласному центрі тривав без зривів.

Звернення «Луцьктепла»
Звернення «Луцьктепла»

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром