З'явився розклад сеансів гігантського сферичного кінотеатру в «Адреналіні»

15 Грудня 2017, 12:00
Взнай Всесвіт краще! 12574
Взнай Всесвіт краще!

З 16 грудня по 28 січня вперше у Луцьку діє нова фантастична локація – найсучасніший цифровий планетарій –сферичний кінотеатр ATMASFERA360.

У фойє КРЦ Адреналін Сіті протягом півтора місяця лучани матимуть можливість переглядати розвиваючі фільми про космос і планету Земля.

АTMASFERA 360 – ультрасучасний цифровий планетарій, розрахований на три десятки комфортних місць. Завдяки унікальній цифровій проекційній системі досягається чудова якість і реалістичність зображення – 3D без окулярів! Сферичне кіно – це новий вимір: захоплюючі спецефекти і повне відчуття присутності.

Поринь у віртуальний космос!
Поринь у віртуальний космос!

У прокаті – сферичні анімаційні фільми, розроблені провідною українською та міжнародними студіями. Кожен з них – портал у світ, недосяжний для пересічної людини: в одному ви подорожуєте Сонячною системою, в іншому спостерігаєте за космічними катастрофами, які загрожують Землі. Ви відчуєте масу невідомих раніше відчуттів, подорожуючи по незвіданих просторах космосу, відвідуючи планету динозаврів і здійснюючи стрибок зі стратосфери. Яскраві емоції гарантовані!

Сеанси будуть цікавими як для дорослої аудиторії, так і для дітей.

1
Розклад сеансів
Розклад сеансів

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024