Луцькі тротуари у кризі: є перші потерпілі

12 Грудня 2017, 23:52
Обледенілий тротуар 2319 Джерело: Радіо ТРЕК
Обледенілий тротуар

Мешканці Луцька скаржаться на обледенілі тротуари.

Чимало прибудинкових доріжок міста – не посипані, так що пересуваються мешканці міста з ризиком для життя. Є і перші травмовані.

За минулі вихідні через падіння на слизьких тротуарах до травмпункту Луцької міської клінічної лікарні звернулись тринадцять осіб, – інформує 12 канал.

У департаменті ЖКГ стверджують, що роботи ведуться безперебійно, і що більшість тротуарів вже посипали щебенево-соляною сумішшю. Загалом на посипання доріг та тротуарів Луцька виділили два з половиною мільйони гривень до кінця поточного року.

Також зазначають, що відповідають виключно за міські тротуари – ті, які знаходяться вздовж вулиць. А ось прибудинковими територіями опікуються ЖЕки та ОСББ. Тож лучанам, які зазнали через падіння на слизькому тротуарі, серйозних ушкоджень, варто позиватись до  відповідних структур, які закріплені за цією територією.

Якщо докази будуть зібрані правильно, особи, які отримали травму, можуть вимагати оплати лікування. Бо перелом – це, як кажуть у лікарні, серйозна травма, яка даватиме про себе знати протягом всього життя.

 
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024