Героїв УПА: на дорогу знову немає грошей

25 Січня 2016, 12:27
4303

Попри чисельні скарги водіїв, дорога на вулиці Героїв УПА й досі залишається необлаштованою: тротуарів немає, проїжджа частина вузька, а каналізаційні люки обладнані бетонними конструкціями.

Якщо у теплу пору року водії могли поступитись місцем на трасі, то зараз розминутися стало набагато важче. Погана видимість, ожеледиця і снігові замети ускладнюють рух і водіїв, і пішоходів. Варто зауважити, що діти змушені щоранку долати відстань від дому до зупинки. Автомобілісти скаржаться, що на школярів постійно треба зважати, бо ті йдуть «просто на дорозі».

«При негоді складно контролювати автомобіль. Щоразу думаєш, чи встигнеш пригальмувати і чи нікого не травмуєш. Найбільше шкода дітей, які йдуть просто на дорозі»,– розповідає водій легковика Тетяна.

Ще однією проблемою для жителів вулиці та водіїв є бетонні конструкції на люках. Вони «виступають» із землі, тому значно перешкоджають проїзду вулицею.

«Дорога вузька. Щоб розминутися з ще одним автомобілем, треба з'їхати вбік, де на каналізації встановлені бетонні конструкції, на бетоні – колеса. Розумію, що ці заходи проведені для того, щоб хоч якось закрити каналізацію. Імовірно, люки просто вкрали. Але дорога має бути облаштована, щоб водії могли комфортно рухатися нею», – скаржиться водій легковика Марія.

Зважаючи на ймовірність виникнення ДТП на трасі, Район.Луцьк подав звернення до міської ради з проханням пояснити, чому дорога на вулиці Героїв УПА знаходиться у неналежному стані. Також поцікавився, чи у 2016 році передбачено кошти на реконструювання тротуарів та ремонту проїжджої частини.

У міськраді повідомили, що колодязі інженерних мереж на вулиці належать приватним особам. Задля попередження нещасних випадків зобов’язали КП «Луцькводоканал» терміново провести огляд вулиці героїв УПА. За потреби жителів зобов’яжуть виконати роботи з відновлення кришок люків.

Щодо облаштування тротуарів чиновники зазначають, що перед початком ремонтних робіт потрібно провести будівництво мережі зливової каналізації, а це потребує значних коштів. У цьогорічному бюджеті міста кошти на такі роботи не передбачено. Чи потрібний поточний ремонт вулиці, вирiшать навесні.




 

Коментарі
25 Січня 2016, 17:19
Героїв УПА: на дорогу знову немає грошей. Зате на реконструкцію проспекту Волі гроші знайдуться http://www.volynnews.com/news/authority/yak-mozhe-vyhliadaty-prospekt-voli-u-lutsku-pislia-rekonstruktsiyi/. Почитайте скільки про це негативних коментарів. Як на мене, значто краще буде якщо гроші вкласти в ремонт вулиці Героїв УПА.
26 Січня 2016, 15:33
Таке враження, що про цей участок взагалі забули, або просто ігнорують. Немає знаку навіть який це населений пункт починається. А дорога там може теж приватна? Хто там ходить і їздить нехай сам собі і робить. А велосипедна доріжка - супер і знаків багато, і покрашено, і кошти є. Тільки як до неї доїхати чи дойти???
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром