«Перебиті» цінники та гнилі овочі: як луцькі супермаркети «люблять» покупців

25 Січня 2016, 11:51
7058 Джерело: facebook.com

Лучани бідкаються, що місцеві супермаркети виставляють на продаж зіпсований товар із «перебитими» цінниками.

Світлини на доказ цього виклав у Facebook користувач Vadik Trofymuk.

«Свіжість по-ТамТамівськи!» ‒ прокоментував хлопець. На фото чітко видно, що поверх старого цінника наклеїли новий. Можна здогадатися, що строк придатності такого товару давно закінчився, тому його варто було прибрати з полиці закладу взагалі.

Як виявилось, у гіпермаркеті «Там Там» діє акція «якщо знайдеш протермінований товар, отримай у відділі інформації купон «-15% знижки» на наступну одноразову покупку». Таким чином покупцям «гарантують якість 100%».

Інші користувачі почали активно коментувати такий абсурдний фотофакт.

«Перебита дата і поцвіле, яка може бути свіжість в Там Тамі?» ‒ пише Анна Головата.

«З хорошим терміном придатності» ???  Це ж як? ... Ми гарантуємо, але ми не гарантуємо... тому, якщо знайдете, приносьте нам наш непотріб і отримайте бонус… Акція ‒ Жесть!» ‒ обурилася Ella Lotsman.

Інша користувачка зазначила, що робити подібні бонуси та ще й за рахунок працівників ‒ незаконно.

«Якщо на полицях товар протермінований, то за це треба карати згідно з законом, а не просити якихось знижок», ‒ написав Святослав Лесюк.

Також користувачі дуже негативно відгукнулися щодо поганого вигляду та запаху продуктів: «Особливо смердить біля свіжого м’яса».

Черги та чотири робочі каси у вечірній час ‒ теж відверто обурюють городян. У розпалі коментування вирішили навіть бойкотувати даний заклад.

«А що варті черги ввечері біля працюючих чотирьох з «50-ти» кас, та ще й касир просить не займати чергу, бо, мовляв, більше не буде обслуговувати. Яка неповага до покупця. Я теж за бойкот Там Таму, просто не заходьте, хоч зручне розташування і все в одному місці, але можна знайти альтернативу та й ще копійку зекономити», ‒  написала Ольга Сотнікова.

«Зіпсований товар ( гнилі овочі та фрукти, жовта риба і т. п), який відверто лежить на прилавках ‒ фішка бодай не кожного супермаркету, на мій погляд, це показник роботи влади, яка все не нажереться», ‒ висловила свою думку Ludmila Drichik.

«А як вам ікра...?? Яка запакована в коробку від гігієнічного засобу!!!! Жах.!!!» ‒ написала Наташа Довгополюк-Іванченко. І додала світлину.

«Такий бардак зараз коїться у всіх супермаркетах, у «Салюті» на Грушевського курячі крила, ті що запакованні в плівку, ужасно чути білизною (вимочують напевно) це жах!» ‒ пише Тетяна Ярмолюк.

«Купуйте краще у малого бізнесу», ‒ зробила висновок  Наталія Янчук.

Коментарі
25 Січня 2016, 15:30
Ще б в Там-Тамі перевірили акційні солодощі. не раз ловила: товар на прилавку є, а документів нема. Або в дркументах вказано, що нині - останній день продажу. на наступний день приходжу, товар є - документів нема, а коробки нібито новий персонал "не знаючи вимог законодавства" викинув. На працівниках зганяються і далі той непотріб дають в продаж. ЦЕ ТАК РОБИТЬСЯ З СОЛОДОЩАМИ ПОСТІЙНО!!! Чому санстанція не перевіряє?
25 Січня 2016, 23:18
мафія безсмертна!!!!!!!!!!!!!.........
27 Січня 2016, 02:13
А слабо звернутися в Там Там за коментарями?
27 Січня 2016, 02:28
Яка бреднятіна!!!! "обитель зла" !!!!))))) заказна стаття, верняк заказуха.
27 Січня 2016, 12:10
Цілковита маячня, і ніхто навіть не помітив, що той нібито "перебитий" цінник - це цінник із зовсім іншим штрихкодом..дійсно, а в Там Там запитували, що це?
27 Грудня 2016, 10:41
На рахунок сулугуні, це повна фігня. Ніякого перебитого цінника там не має, більш за все працівник роздрукувала цінник не на той товар і наклеїла інший і якщо хоть трошки розбиратись в цьомк то видно, що штрихкоди різні. так в чому проблема в тому що наклеєно два ціники. Якщо це проблема, то це не єдиний кусок сиру на вітрині а якщо прийшов, щоб паплюжити там там, то ніц не вийшло сам лоханувся чи лоханулась. а якщо не подобається в там тамі іди до фуршету, там все найсвіжіше завжди. Я постійно скуповлююсь в там тамі і мене в ньому все влаштовує, так там часом трапляється зустріти не кондицію чи протермінування але це не означає, що я його купую я завжди дивлюсь що купую і раджу всім так робити. Ви думаєте, що у європі все ідеально, то я вас розчарую. не одноразово бував у євопейських маркетах, повірте протермінованого і не кондиційного товару там предостаточно...
27 Грудня 2016, 10:49
як на мене, це якась невдала спроба конкурентів виставити Там Там на осуд людям, тільки, щось не дуже переконливо. Дотримуюсь сказаного вище, що купуєш, дивись сам тобі для цього очі дані а брудний маркетинг то це да по нашому. хтось може назвати кращий супермаркет в Луцьку за Там Там??????????? Може Велмарт, де виставлять борд з ціною, прийдеш а товару фіг вам зацінчився і так постійно, про Фуршет взагалі мовчу не розумію, чому він до цих пір ще працює. Є ще ПАКО, Сільпо, Салюти, Колібріси вперед там добре...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром