Луцькі баскетболісти двічі обіграли «Коростень»

11 Грудня 2017, 10:58
Капітан команди Едуард Федчук у двох поєдинках був серед кращих на майданчику 3267
Капітан команди Едуард Федчук у двох поєдинках був серед кращих на майданчику

Гравці «Старого Луцька» здійснили більш ніж вдалий виїзд та залишаються на першій сходинці турнірної таблиці Першої ліги.

Тимчасова розслабленість та втрата концентрації у матчі проти «Вінницьких Зубрів» тиждень тому коштувала команді Володимира Журжія другої поразки у сезоні. Тож на «Коростень» хлопці їхали уже налаштованими як слід, що й показали дві гри, підсумок яких лучани вирішували якраз у останніх чвертях.

Читайте також: «Тайм-аут на районі». Епізод третій

У першій грі рівність колективів на майданчику тривала до великої перерви, на яку «Старий Луцьк» пішов з невеликою перевагою у рахунку – 37:33. Утім, подальше шоу від Едуарда Федчука (22 очки) та Дмитра Швагринського (18+11 підбирань) нівелювало усі зусилля команди-господаря. Не можна не відзначити й Петра Глушка, який продемонстрував неабияку ефективність, забивши усі спроби з гри та схибивши лише один штрафний кидок. Його 12 очок також стали важливим вкладом у розгром «Коростеня» - 74:49.

У наступній грі так розгулятися волинянам господарі майданчика не дали. Більше того, левову частку зустрічі підопічні Журжія взагалі були у ролі тих, хто доганяє. Гойдалки у рахунку завершились у четвертій чверті, коли лучани зробили ривок 9:0 завдяки двом дальнім від Швагринського і ще одного від Федчука. «Війну фолів» до фінальної сирени гості використали як слід, а тому й святкували закономірний успіх – 70:62.

Таким чином, «Старий Луцьк» залишається на першій сходинці своєї групи у Першій лізі. Щоправда, ненадовго: уже наступного тижня досі непереможний «Житомир» зіграє два матчі проти аутсайдерів з «Київ-Баскета». А 23-24 грудня два головних фаворити своєї зони гратимуть між собою у Луцьку. Ця ж гра і дасть відповідь на запитання, хто краще готовий до підвищення у класі та вищолігових баталій наступного сезону.

«Старий Луцьк» залишається номінальним лідером своєї зони у Першій лізі
«Старий Луцьк» залишається номінальним лідером своєї зони у Першій лізі

 

 

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром