Луцький футзал просить у «старшого брата» систематизувати календар змагань

10 Грудня 2017, 13:50
Голова АМФВ Сергій Голоскоков (справа) та виконавчий директор Асоціації Дмитро Голоскоков (зліва) 4393
Голова АМФВ Сергій Голоскоков (справа) та виконавчий директор Асоціації Дмитро Голоскоков (зліва)

Федерацію футболу Волині просять стиснути футбольні змагання у часі, аби оптимізувати терміни проведення футзального чемпіонату області.

З відповідною заявою під час останньої звітно-виборчої конференції ФФВ, яка відбулася 8 грудня у Луцьку, виступив голова Асоціації футзалу Волині Сергій Голоскоков.

«На чемпіонат Волині з футболу щороку йде 8 місяців, два з яких влітку команди відпочивають. Зате потім знову починають ігровий рік у болоті та закінчують ним же», – розповів він делегатам конференції.

За словами керманича АМФВ, з проханням систематизувати календар футбольних змагань він звертається уже протягом 10 років. І доки команди нехтують ідеальним для проведення чемпіонату області літнім кліматом, футзальні команди, за які грає левова частка тих самих волинських футболістів-аматорів, багато матчів змушені грати навіть у будні дні, а вирішальні етапи змагань підбивати під відновлення чемпіонату Волині з «гри мільйонів».

Також виступаючий наголосив, що волинському футзалу є чим похвалитися перед «Королем спорту».

«Хорівська «Надія» цього року стала чемпіоном Аматорської футзальної ліги України, а в елітному дивізіоні жіночого футзалу область представляють одразу дві команди. А за бюджет футбольної команди рівня Другої ліги чемпіонату України ми можемо мати колектив футзальної Екстра-ліги, який буде вирішувати серйозні завдання та привезе до Луцька єврокубки», – підсумував Сергій Голоскоков.

Нагадаємо, що цього сезону чемпіонат області з футзалу зібрав 56 команд, які уже почали боротьбу в семи дивізіонах.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром