У Луцьку відбудеться благодійний захід «Люди Року-2017. Волинь»

08 Грудня 2017, 23:09
Ювілейна Премія «Люди Року-2017. Волинь» 2872
Ювілейна Премія «Люди Року-2017. Волинь»

У Волинському драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка в Луцьку 15 грудня о 16:00 відбудеться патріотична подія – Ювілейна Премія «Люди Року-2017. Волинь».

На Волині проживає багато достойних людей, котрі щодня докладають максимум зусиль, аби ми жили краще. Прийшов час подякувати тим, завдяки кому ми можемо радіти новому дню та людям, які своєю невтомною працею зробили значний вклад у розбудову нашої неньки України.

Організатори дійства не стоять осторонь подій державного значення та прагнуть підтримати патріотичний дух та відзначити людей, які сьогодні допомагають нашій країні повернути мир та економічну стабільність. Наша держава повинна знати своїх героїв, тому в рамках дійства нагороджуватимуть героїв АТО, неймовірні історії яких гості події дізнаються з відеосюжету, який представлять на екрані в день церемонії нагородження.

Цього року Премію вручатимуть у таких галузях: медицина, спорт, культура, будівництво, девелопмент, сільське господарство, харчова промисловість, економіка, громадська та суспільна діяльність тощо. В цілому нагороджуватимуть людей, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю.

Афіша
Афіша

Піднесений настрій для вас створюватимуть учасниця національного відбору «Євробачення 2017» Анастасія Прудіус (покоління КOLA), випускник шоу «Х-фактор» Кирило Каплуновський та такі музичні гурти: «Шанс-Music», «Пластилін» та Анна Сліпчук, «Резус-Блюз» та Інна Кириченко, а також ансамбль Панфлейтистів музичного училища, театр мод «BabyFashion». Впродовж  дійства ведучими будуть Сергій Скулинець та Вікторія Поліщук.

Тема події – «Творимо історію сьогодні».

Традиційно відбудеться благодійна акція «Бог у серцях», до якої зможе долучитися кожен відвідувач урочистого дійства. Серед учасників акції розіграють ювелірний подарунок: золоту підвіску від благодійного партнера «ВАШ Ювелір», а також цінні подарунки від партнерів Премії: комплекс «Розумний Дім» (Smart Home) Broadlink від компанії «Еnergohome», косметичний набір від бутіка натуральної косметики «Organique», подарунковий сертифікат від центру контактної корекції зору «Ваша оптика», та набір ігристого італійського вина «Fragolino Novellina».

Вам лише потрібно зробити пожертву в благодійну скриньку на Червоній доріжці (з 16:00 до 17:00) та зберігати номерок впродовж проведення церемонії нагородження «Люди року-2017. Волинь».

Також у всіх охочих відвідати головну подію року буде можливість придбати благодійні квитки на захід у касі Волинського драматичного театру імені Т. Г. Шевченка. Зібрані кошти з продажу квитків та на благодійній акції «Бог у серцях» спрямують на дитячі будинки.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024