Центр: у бібліотеці шукали фішки і змагалися за чудеса світу

07 Липня 2015, 16:51
5329

Учасники та гості клубу настільних ігор "Твоя фішка" у міській бібліотеці для дорослих вправлялися в хитрощах тактики, майстерності переговорів і роботи в команді.

"Твоя фішка" має намір повернути лучанам добру традицію невимушеного спілкування, розмірковувань і вигадок за столом, що єднає. 

"В Україні авторське виробництво настільних ігор ще не налагоджене до досконалості, але активно розвивається, також є якісні продукти, перекладені українською, крім того, більше виникає ігор із українськими локаціями, що запозичили ідеї з європейських та американських", - стверджують організатори. 

12-річний Кирило Ніколаєв допомагає молодшим партнерам у грі розтлумачити певні правила. 

Мені подобається грати настільні ігри навіть більше, ніж комп'ютерні.  Я можу бачити обличчя інших гравців, їхні емоції. Це перевага.

6-річний Артем Ленько і 8-річний Вова Кремінь навчаються в гімназії № 4, хлопчики збираються поділитися з однокласниками тим, що такі ігри - це зовсім не нудно, і хочуть відвідувати клуб вже в більшій компанії.  

Яна Пархомова знайшла для себе в клубі нестрандартний спосіб проведення вільного часу, відпочинок від віртуального спілкування і рутини.

Юрій Шульга - старожил клубу попри те, що сфера його повсякденної діяльності взагалі не пов'язана з іграми. 

 Я технар. Немає різниці - яка професія, коли гра тренує стратегічне мислення.

Наталя Оласюк у грі "7 чудес" збудувала своє місто Родос, здобула солідний "запас сили" і "ресурси для продажу". Якістю інфраструктури з Наталею змагатимуться міста інших гравців - ГізаОлімпіяҐалікарнасАлександрія.  

Мені подобається грати в різних колективах, дуже ціную це спілкування, щоразу трапляються несподіванки, особливо, коли в команді є діти - своїм чудернадським підходом вони можуть легко збити з пантелику серйозно підкованого дорослого, - Юлія Мамчур. 

Роман Мамчур регулярно влаштовує зустрічі у філії №6 "Бібліотеки для дорослих", що за адреслю пр. Волі, 10.

Попереду в липні - масштабні заходи з іграми під відкритим небом для всіх охочих лучан.

Шукала свою фішку Ярослава БЛИСКАВИЦЯ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром