Таргани і синці після катетера: лучанка розповіла про жахи інфекційної лікарні

07 Грудня 2017, 17:29
Таких синців наробили трирічній дитині... 4347
Таких синців наробили трирічній дитині...

Трирічній доньці лучанки в інфекційній лікарні наробили синців катетером, а по відділенню бігали таргани.

Про це повідомила Ольга Теребенець у спільноті «Наш Луцьк» у Facebook.

Жінка потрапила з трирічною донечкою у Відділення крапельних інфекцій Волинської обласної інфекційної лікарні №1.  Розмістили їх у боксі розміром 1,5 м на 2 м.

«Та це нічого, можна було б змиритися з тіснотою та незручним ліжком, та по підвіконню, батареї на наших речах почали бігати ТАРГАНИ!!! В інфекційній лікарні! Таргани з легкістю можуть переміщуватись між поверхами, вони здатні переносити збудники багатьох хвороб та розносити яйця небеспечних гельмінтів!» - йдеться у повідомленні.

Скаржиться Ольга і на те, що відвідувачів впускають по двоє-троє, а після 20:00 у приміщеннях постійно чутно запах тютюнового диму. Та і це не всі жахи, які довелось пережити родині.

Медперсонал некваліфікований. Моїй донечці ставили два катетери, а синці залишили як після десяти. Перший перестав працювати через два дні, після того, як під’єднали крапельницю, моя донечка почала дуже плакати і казати що їй пече, медсестри сказали, що це нормально! А розмотавши бинт, я побачила, що рука почала набрякати, тільки тоді зняли катетер.

Другий не могли поставити 30 хвилин, після чого я зайшла заспокоїти дитину. А вже через 5 хвилин з допомогою однієї хорошої людини, все ж таки, катетер було поставлено. Та, на жаль, ненадовго, коли медсестра почала вводити антибіотик силою, а ручка знову набрякати, моє терпіння луснуло. Я написала відмову і ми поїхали додому з жахливими синцями та нічними жахіттями. Бережіть своїх діток і не потрапляйте у «Відділення крапельних інфекцій №1 ВОІЛ», - написала лучанка.

До слова, нещодавно звільнили із пoсади гoлoвнoгo лікаря Вoлинськoї oбласнoї інфекційнoї лікарні Петра Гайдучика. Петрo Гайдучик у жoвтні написав заяву на звільнення за угoдoю стoрін. Привoдoм для звільнення став неoчікуваний візит дo лікарні керівництва oбласнoї ради, який пoказав катастрoфічнo невтішний стан справ у цьoму лікувальнoму закладі.

Oбдерті стіни, заліплені вікна та матраци з цвіллю – у таких умoвах лікуються діти у Вoлинській oбласній інфекційній лікарні.

БІЛЬШЕ ПРО ІНФЕКЦІЙНУ ЛІКАРНЮ ЧИТАЙТЕ ТУТ

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром