Соборності: шофер маршрутки мало не покалічив маленьку дитину

06 Грудня 2017, 22:43
3640

Водій маршрутки № 107, на проспекті Соборності, 6 грудня затиснув дверима ніжку маленької дитини.

Допис про цю подію написала Мирослава Сітовська у Facebook.

Жінка пише, що в середу, 6 грудня, їхала в автобусі і побачила, як шофер висадив на зупинці біля школи № 26 людей, та не глянувши в дзеркало, зачинив двері і прижав ногу дитині п’яти-шести років.

Мама з малечею не встигла зайти в маршрутку, як шофер швидко рушив. Ніжка знаходилася в дверях, а дитина з мамою були ще на вулиці.

Мирослава Сітовська зазначила, що добре те, що це побачили люди і почали бити на сполох, аби водій зупинився і відчинив двері.

Як тільки мама зайшла в автобус, то відразу попросила телефон до перевізника і прізвище водія. Та шофер лише відповів, що вже має 20 років стажу за кермом і ні разу не втрапляв у таку ситуацію. Своєї вини шофер не признав.

«А якби не було близько пасажирів, і ніхто б не помітив дитини. Чи якби шофер швидко натиснув на газ і рушив. Навіть страшно подумати, що б могло статися», – обурюється лучанка.

Мирослава Сітовська закликала всіх бути обережними при вході і виході з громадського транспорту. За її словами, водії нехтують правилами дорожнього руху та життям людей.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром