40 квартал: забудовник хоче 700 квартир, а мешканці «міліцейського» будинку - проти

07 Липня 2015, 13:14
5490

ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» почало розробляти проект кварталу на перетині вулиць Конякіна-Гордіюк, але забудові противляться елітні сусіди.

На території площею 3 га, де наразі «стихійне» футбольне поле, планують звести житловий квартал, на 4 групи будинків, 700 квартир. Також там заплановане футбольне і баскетбольно-волейбольне поля, сучасний дитячий центр, обгороджена зелена зона.

Директор «Луцького домобудівельного комбінату» Руслан Вайман переконує, що житловий квартал буде  європейського зразка.

«Готуємо проект з урахуванням всіх пропозицій громади. Ми – перша компанія, яка звернулася до міської ради із пропозицією надати житло учасникам АТО: бійцям передамо 10 квартир. Будувати треба, бо ж в Україні на сьогодні більше мільйона переселенців, і їм теж потрібно десь жити. Але зараз є проблема, що дехто виступає проти забудови. Це - мешканці сусіднього будинку, який в народі прозвали міліцейським, там живуть заможні люди Луцька. Напевно, їм зручніше, коли поруч просто стихійне футбольне поле. Але, звісно, що ми вислухаємо всіх, і будемо приймати рішення, яке всіх влаштує», – розповів забудовник Руслан Вайман.

На сьогодні в компанії є договір оренди, генеральний план, рішення міськвиконкому про розробку плану території. Також тривають складні проектні роботи, тому про початок будівельних робіт говорити рано. 

Територія, де буде житловий квартал
Територія, де буде житловий квартал

Коментарі
07 Липня 2015, 19:09
та що рано. добудують на Іващенку почнуть там.<br>А ті мешканці хай сидять сі своїми псами на балконі, дістали вже !!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024