«Не минуло і року»: «посадили» водія, який покалічив 16-річного хлопця

05 Грудня 2017, 17:50
Мігас на суді 8477
Мігас на суді

Засудили водія, який рік тому збив 16-річного пішохода Влада Андрушківа на вулиці Дубнівській.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Прокуратура підтримала публічне обвинувачення Володимира Мігаса (винуватця аварії) у кримінальному провадженні. Суд у свою чергу призначив йому покарання у виді 4 років та 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

Прокуратура Волині оскаржуватиме цей вирок у апеляційному порядку, вимагаючи суворішого покарання для винуватця ДТП.

Нагадаємо, що 8 грудня 2016 року, близько 11:30, 59-річний мешканець Луцького району, директор приватного підприємства Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), збив 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській. Після того, як збив дитину, водій не зупинився, не надав першу медичну допомогу, продовжив рух та зачепив ще два транспортних засоби.

Постраждалий, шістнадцятирічний Владислав Андрушків, учень правознавчого коледжу тривалий час перебував в реанімації у важкому та нестабільному стані. Станом на 20 січня лікарі все ще не наважувалися прогнозувати, коли юнак вийде з коми.

10 грудня 2016 року відбулося судове засідання щодо обрання запобіжного заходу у справі Володимира Мігаса. Суддя міськрайонного суду Ігор Ясельський ухвалив рішення застосувати до Володимира Мігаса запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб, допоки не буде внесена застава в розмірі 275 тисяч гривень.

Згодом стало відомо, що обвинувачений вніс заставу та вийшов на свободу. За інформацією джерел, станом на 8:30 13 грудня Мігас під вартою уже не перебував.

Володимиру Мігасу загрожувало до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: Жахлива ДТП на Дубнівській: оприлюднили відео з камер спостереження.

Читайте також: Адвокат винуватця аварії на Дубнівській кавував з прокурором і слідчим перед судом.

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром