Кандидата від Луцького району не хочуть обирати до Федерації футболу Волині

05 Грудня 2017, 16:05
Голова ФФВ Віталій Кварцяний 3381 Джерело: dynamo.kiev.ua
Голова ФФВ Віталій Кварцяний

Олександра Жуматія не включили до списку людей, які візьмуть участь у виборах на посаду голови федерації, а таке порушення може загрожувати області відповідними «санкціями» з Києва.

Сам «постраждалий» пов’язує такий перебіг подій «зацікавленістю» з боку нинішнього очільника Федерації футболу Волині Віталія Кварцяного, – пише видання Sport Arena. До слова, багаторічний керманич «Волині» знову балотується на вибори, а раніше розповів виданню Район. Луцьк, що наразі це питання цікавить його більше, аніж справи футбольного клубу, де він залишився на посаді президента.

7 грудня повинна відбутися позачергова конференція ФФВ, де проведуть вибори голови організації. Одним із кандидатів на посаду голови повинен був стати і представник Федерації футболу Луцького району Олександр Жуматій, однак у запрошеннях на захід як претендент на посаду він не фігурує.

Федерація футболу України уже відреагувала листом-рекомендацією, адже побачила у таких діях Комісії з реорганізації ФФВ порушення. Тож тепер результати майбутніх виборів у Києві можуть просто не визнати. У свою чергу, як пишуть ЗМІ, Жуматій скаржитиметься на дії керівництва обласної Федерації у особі Віталія Кварцяного до відповідних інстанцій. 

Читайте також: «Тайм-аут на районі». Епізод другий

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром