Лесі Українки: чому улюбленця лучан Біма знову забрали до притулку

04 Грудня 2017, 15:20
Бімчику потрібен господар 8994
Бімчику потрібен господар

Символа вулиці Лесі Українки – собаку Біма – забрали до притулку КП «Ласка» через численні скарги.

Про це повідомила Сніжана Митрофанова у спільноті «Ярмарок для міні-притулку «Веселий хвіст» у Facebook.

«Приблизно годину назад на моїх очах з вулиці Лесі Українки в центрі міста Луцька забрали Біма, бо якийсь «дядя» написав скаргу в міську раду, що він гавкає і кидається на людей. Мабуть, тому Бім без жодного звуку і супротиву дав себе запхнути в клітку.

Вмовити тих людей відмовитися виконувати вказівку в мене не вийшло. Сказали «приїжджайте в притулок і забирайте», – йдеться у дописі.

Район.Луцьк з цього приводу звернувся до директорки КП «Ласка» Дани Новарчук, аби розібратися в ситуації, адже чимало лучан почали відстоювати права песика.

«Ми забираємо тварин за зверненнями людей. Першого разу, коли ми забирали Біма, на нього теж були скарги. Коли його забирали волонтери назад на місце проживання, ми їх попередили, ця тваринка повинна буде мати сім’ю, тому що на неї вже були звернення. Нас запевнили, що протягом місяця для нього знайдуть родину. В тому числі приходила одна пані, яка пообіцяла, що за місяць тварина буде прилаштована.

З того часу пройшло приблизно чотири місяці. Ми попереджали, якщо на тварину ще будуть скарги і для неї не знайдуть родину, ми її заберемо і більше не повернемо. Відповідно, люди свою обіцянку не виконали. До нас надійшло одразу декілька звернень протягом цього тижня, що тварина гавкає на перехожих людей», – розповіла Дана Новарчук.

За її словами, цього разу Бім зможе опинитися на свободі тільки тоді, коли його потенційний власник звернеться у притулок і забере його.

 Отож, поки що собаці шукають люблячого та відповідального господаря.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром