В атаку без тилу: луцькі футзалістки програли київським суперницям

02 Грудня 2017, 17:44
2300 Джерело: Луцька жіноча команда «Легіон»

Дівчата з «Легіону» знову поступилися у поєдинку Вищої ліги – цього разу київській команді «5G».

Як і анонсувалося раніше, «біло-синім» знову довелося боротися не стільки із суперницями, скільки з власними кадровими проблема. За відсутності своїх голкіперів команда може розраховувати на найвищому рівні лише на свою спритність у атаці.

Так, власне, і розпочалася зустріч із переможницями минулорічних змагань Першої ліги – київських «5G». Дівчата сміливо пішли грати у п’ять польових, і на другій хвилині гри зусиллями Анни Мякоти «розпечатали» ворота столичних опоненток. Виграшний рахунок на табло тримався майже до середини першого тайму, аж доки команди не влаштували справжню «перестрілку», а два голи Юлії Семенюк та забитий м’яч у виконанні Анастасії Грицак залишили «легіонером» у грі – на перерву вони йшли, поступаючись із рахунком 4:6.

Утім, після антракту гості зрозуміли «больові точки» «Легіону» і почали нещадно використовувати відсутність голкіпера у команді-суперниці. Як наслідок, гра завершилась з невтішним для господарок майданчика результатом – 6:15.

Але головний тренер «Легіону» не приховував гордості за дівчат. «Сьогодні вони показали, що можуть нав’язувати навіть більш класним суперницям нашу гру та тримати м’яч у власних ногах. А у дебюті матчу нам взагалі вдалося дещо шокувати опоненток нашою грою», – розповів керманич жіночого колективу Дмитро Голоскоков.

Наступний домашній поєдинок за планом «легіонерки» повинні провести проти ще однієї київської команди – «NRG». А враховуючи результат гостьового матчу, де наші дівчата поступилися з рахунком 8:9, у них будуть відмінні шанси здобути свої перші очки у Вищій лізі чемпіонату України з футзалу серед жінок.

Читайте також: «Тайм-аут на районі». Епізод другий

                                                                                                         

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39