Куди піти з дітьми на перших зимових вихідних 1-3 грудня

01 Грудня 2017, 15:57
Щаслива дітвора 3188 Джерело: ukr.media
Щаслива дітвора

Вихідні дні – час, який можна провести як хочеш: відпочити від роботи, сходити на перегляд улюбленого фільму, відвідати цікавий тренінг чи відірватись на дискотеці.

Та якщо у вашому житті є малеча, то у вікенд потрібно вписувати і її бажання.

Щоб і батьки, і діти могли розважитись та провести час разом, Район.Луцьк пропонує перелік місць та заходів, куди можна сходити на перших зимових вихідних з дітворою.

П'ЯТНИЦЯ, 1 ГРУДНЯ

КАТАННЯ У КАРТИНГ-ЦЕНТРІ

Час: 12:00-17:00

Місце: AdrenalinCity (Карбишева, 1)

Вартість: 1-місний: 5 хв – 35-50 грн. /10 хв – 60-70грн., вихідні 5 хв – 60 грн, /10 хв – 95 грн.

2-місний: 5 хв – 53-75 грн. / 10 хв – 90-105 грн., вихідні 5 хв – 90 грн. / 10 хв – 143 грн.

Критий картинг із трасами для дітей від трьох до восьми років.

Картинг-центр «Адреналін» – це перший у місті Луцьку критий картодром із трасами для дорослих та дітей. У наявності 15 швидкісних 1-місних, 2-місний карт, 2 дитячі карти. Траса обладнана системою хронометражу, яка фіксує проходження кола до 1/100 секунди, фіксує найкращий час проходження кола, швидкість руху картів, кількість кіл, рейтинг учасників. При проектуванні траси були враховані особливості аматорського картингу, адаптовані швидкісні прямі і круті повороти, а також прийняті необхідні заходи безпеки.

Якщо Ви не уявляєте свого життя без швидкості, драйву та адреналіну, тоді Вам сюди! Картинг дозволить Вам відчути себе учасником цього ралі. Приходьте всією родиною та отримайте море задоволення і величезний заряд позитивних емоцій від швидкості, їзди на першокласних картах і професіоналізму інструкторів, які допоможуть освоїти цей захоплюючий вид спорту.

Територія картингу
Територія картингу

СУБОТА, 2 ГРУДНЯ

COCO (ТАЙНА КОКО)

Час: 10:00, 15:50, 14:00, 17:50

Місце: Кінокомплекс «Адреналін» (Карбишева,1)

Жанр: анімація, музика, сімейний, фентезі

Тривалість: 01:50

У роду мексиканського хлопчини Мігеля завжди була незрозуміла заборона на музику. Але для хлопчика не існує життя без мелодій, він хоче стати таким же відомим артистом, як його кумир Ернесто де ла Круз. Відчайдушно намагаючись довести, що він може стати музикантом, у день Свята мертвих, коли всі померлі приходять у наш світ, Мігель опиняється в неймовірному, яскравому і дуже красивому місці. Це Місто Мертвих – тут ніколи не було живої людини.

Там Мігель зустрічає чудового фокусника Гектора, який стає провідником хлопчика в новому світі. Мігель має можливість навіть знайти своїх померлих близьких, поспілкуватися з ними і зрозуміти, звідки взялася ця дивна заборона на музику. Мертві живуть зовсім не так, як ми думаємо – це варто побачити на власні очі!

ВИСТАВА ДЛЯ ПІДЛІТКІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ «ЗАДЗЕРКАЛЛЯ»

Час: 15:00

Місце: Палац культури міста Луцька (вул. Б. Хмельницького, 1)

Нікому не подобається лежати в лікарні. Але тут у Сашки є Ростя – її перше справжнє кохання. Тож вона почувається щасливою, аж доки на сусідньому ліжку не опиняється знайома дівчина Діна за крок від смерті. Підступні подруги, легковажні хлопці, такі складні й незрозумілі батьки... Хто винен, що Дінка стрибнула в Задзеркалля? І чи вдасться їй знайти дорогу назад, якщо Сашка цього дуже-дуже захоче?

Вистава Задзеркалля
Вистава Задзеркалля

НЕДІЛЯ, 3 ГРУДНЯ

ВИСТАВА СОЛОМ'ЯНИЙ БИЧОК

Час: 12:00

Місце: Волинський академічний обласний театр ляльок (Кривий Вал, 18)

Тривалість: 65 хвилин.

Вартість: 20 гривень.

Жили собі Дід і Баба. Жили бідно, нічого в них не було. Мріяли про своє господарство і достаток. Тож вирішили для початку завести собі Бичка. А де ж його взяти - не знали... До кого тільки не звертався Дідусь, та все якийсь дивний цей Бичок був, тільки збитків завдавав... Аж поки не зробили його із звичайної соломи...

Вистава для дітей з трьох років.

Лялькова вистава Солом'яний бичок
Лялькова вистава Солом'яний бичок

КАТАННЯ НА РОЛИКАХ

Час: 10:00-22:00

Місце: ТРЦ PortCity (вул. Сухомлинського, 1)

«Generator City» – це комфортний і сучасний ролледром, завжди готовий забезпечити цікавий, енергійний відпочинок для справжніх любителів екстриму та просто охочих гарно і весело провести час разом із сім’єю чи в колі своїх друзів. Багатофункціональна спортивна арена площею 2 000 м. кв. із найсучаснішим покриттям, інвентарем на 600 осіб та професійними інструкторами забезпечить ідеальний комфорт в катанні як досвідченим ролерам і фігуристам, так і новачкам.

Роледром
Роледром

Марія ВАВРИНЮК

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром