Екзамен для новачків: луцькі волейболістки прийматимуть столичних гостей

29 Листопада 2017, 16:20
У поєдинку проти «Фаворита» волинянки виправлятимуться перед уболівальниками за поразки від «Хіміка» 2805
У поєдинку проти «Фаворита» волинянки виправлятимуться перед уболівальниками за поразки від «Хіміка»

Цього тижня дівчата з «Волині-Університету» проведуть матчі чергового туру жіночої Суперліги, де уперше в історії зіграють проти київської команди «Фаворит».

Столичні опонентки, проти яких підопічні Богуслава Галицького гратимуть 1-2 грудня – круглі новачки елітного дивізіону. Попереднього сезону новостворений клуб «фавориток» упевнено виграв змагання Вищої ліги та замінив у Суперлізі чернігівський «Педуніверситет».

Утім, у жіночій еліті киянкам поки що не вдається здобути бодай очко, а ігри проти южненського «Хіміка» та вінницького «Білозгар-Медуніверситету» завершилися для столичного колективу важкими розгромами. При цьому, недооцінювати «Фаворит» не варто: у номінально четвертому (а фактично – третьому) турі чемпіонату місяць тому вони дали справжній бій рівненській «Регіні», хоч у підсумку і програли обидві гри з рахунком 1:3.

Луцькі волейболістки підходитимуть до поєдинку з хорошим настроєм: днями головний тренер команди Богуслав Галицький разом із чотирма підопічними – Анною Артишук, Наталією Ксендзук, Яною Шевелею та Вікторією Даньчак – тріумфував у змаганнях EEVZA-2017. Останню з вищеназваних волейболісток, яка уже грає у основному складі «Волині-Університету», на турнірі відзначили індивідуально.

Читайте також: Бездоганний успіх: луцькі дівчата тріумфують на міжнародних змаганнях

Утім, якщо шість залікових пунктів у двох іграх проти «Фаворита» навіть заздалегідь уболівальники клубу та луцькі любителі волейболу сприйматимуть як щось безсумнівне, то закінчуватимуть календарний рік наші дівчата «битвами за друге місце»: спочатку наступного тижня прийматимуть тернопільську «Галичанку», а потім поїдуть у Запоріжжя – в гості до «Орбіти».

Ігри ж з «Фаворитом» відбудуться 1 грудня о 17:00 та наступного дня о 12:00 у залі Волинської обласної ДЮСШ. 

Луцька команда зустрінеться з киянками уперше в історії
Луцька команда зустрінеться з киянками уперше в історії

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром