Луцьке інформагентство «бодається» з депутатом міськради

29 Листопада 2017, 15:28
Андрій Козюра 3194
Андрій Козюра

Луцьке інформагенство висловило своє обурення заявою депутата міськради щодо обвинуваччення його батька у дрібній крадіжці. 

Своє відношення до ситуації висловила редакція ІА ВолиньPost

У виданні зазначили, що інформагентство обурила заява обранця громади обласного центру Андрія Козюри, виголошена ним у середу, 29 листопада, на сесії міськради. 

Нагадаємо, нещодавно батька депутата – Григорія Козюрузвинуватили у крадіжці елементів дорожнього покриття у селі Струмівка на вулиці Івана Багряного. Той, у свою чергу, заявив, що брав бруківку не для власних потреб

В свою чергу, перед початком сесії Андрій Козюра виголовив власну думку щодо цієї ситуації, де зазначив, що це «безглуздий наклеп на його батька Григорія Козюру». 

У редакції ІА висловили подив, що депутат Луцькради переводить кримінальну справу у політичну площину. У виданні підкреслили, що вони публікували лише ті факти, які редакції надавали читачі. 

У ВолиньPost нагадали, що дану справу розглядають правоохоронці: відкрите провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ – Крадіжка. Тож журналісти висунули припущення, що таким чином депутат намагається тиснути на слідство.

Окремо у редакції наголосили на тому факті, що Андрій Козюра виголосив свою заяву після того, яку у ЗМІ з'явилась публікація, у якій розкривалася земельна схема, до якої депутат, як переконують джерела видання, причетний. Мова йде про земельну ділянку на вулиці Глушець, 55, у Луцьку. Відповідно, гостру і емоційну реакцію обранця громади у виданні вважають сигналом того, що журналісти йдуть правильним шляхом.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром