«У політиці немає нічого святого», – Козюра про крадіжку бруківки у Струмівці

29 Листопада 2017, 11:03
Крадіжка бруківки - наклеп? 2682
Крадіжка бруківки - наклеп?

Депутат Андрій Козюра спростував публікацію про крадіжку бруківки його батьком у селі Струмівка Луцького району.

Це він зробив на сесії Луцькради у середу, 29 листопада.

Як повідомлялося раніше, нещодавно батька депутата Луцькради Андрія Козюри Григорія Козюру звинуватили у крадіжці дорожнього покриття у селі Струмівка на вулиці Івана Багряного. Той у свою чергу заявив, що брав бруківку з ремонту вулиці не для власних потреб.

У своїй заяві на ім'я голови сільської ради Юрія Семенюка чоловік пояснює, що взяв 14 шматків бруківки для того, аби «вимостити доріжку до будинку №17 на своїй вулиці». Говорить, що «на прохання сусідів хотів зробити, як краще». 

Перед початком сесії Андрій Козюра виголовив власну думку щодо цієї ситуації, де зазначив, що це «безглуздий наклеп на його батька Григорія Козюру».

«Мій тато власними руками зробив там дорогу, він зробив доріжку на спільній території користування, закрив там люк глибиною три метри, щоб не було старшних випадків. А сільський голова Юрій Семенюк звинуватив мене і мого тата в крадіжці. Замість того, щоб запитати у мене, він йде в поліцію, йде в «Волиньпост» і звинувачує нас.

Дуже цікавий сільський голова (з обуренням, – ред.), мені прикро, що є такі люди. Я давно вірю в рельні речі і знаю, що в політиці немає нічого святого. Коли переходять на особисті речі, на сім'ю –  це відсутність будь-яких принципів журналістики та професіоналізму», – говорить депутат Андрій Козюра.

Нагадаємо, це не перший скандал, де фігурує депутат Андрій Козюра. У червні його колишньому помічнику Юрію Войту дали погодження на землеустрій ділянки площею 0,5 гектара на вулиці Глушець.  У середу, 30 листопада, під час сесії міської ради Войту можуть погодити оренду цієї землі на 10 років.

Цікаво, що, за інформацією з кулуарів міської ради, червневий проект рішення став предметом торгів між Козюрою та «союзниками» по «укропівській» більшості, до якої він входить. Саме 29 червня міськрада розглядала вкрай важливі для «УКРОПу» зміни до бюджету, і їй бракувало голосів для ухвалення рішення. Лише після обіцянки підтримати виділення землі Войту, кажуть джерела в муніципалітеті, Андрій Козюра віддав свій голос за правки бюджету.

Коментарі
29 Листопада 2017, 13:26
Козюра ти справжній хапуга
29 Листопада 2017, 14:00
У політиці нема нічого святого, а в Козюри - Є.
29 Листопада 2017, 16:30
Та він сам святий!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром