У Луцьку змагалися «майбутні Клички та Ломаченки»

27 Листопада 2017, 17:27
Волинянин Сергій Ройко (у червоному) сподобався глядачам, однак не підкорив симпатії суддів фінального поєдинку 3530
Волинянин Сергій Ройко (у червоному) сподобався глядачам, однак не підкорив симпатії суддів фінального поєдинку

Протягом трьох днів міжнародним боксерським турніром спортсмени з чотирьох країн вшановували пам’ять наймолодшого майстра спорту на Волині Василя Лотоцького

Змагання відкрили ще 24 листопада, коли можна було оцінити весь розмах дійства, яке зібрало близько 260 учасників з майже усіх регіонів України, а також Литви, Білорусі та Польщі. А уже на третій день змагань на двох рингах у спорткомплексі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбувалися фінальні протистояння.

Більше фотографій з них ви можете подивитися у нашій фотогалереї зі змагань.

Читайте також: У Луцьку відбудеться міжнародний боксерський турнір

У деяких боях, як наприклад між представниками Бердичева та Білорусі, судді фіксували бойову нічию
У деяких боях, як наприклад між представниками Бердичева та Білорусі, судді фіксували бойову нічию

 

Вирішальні протистояння в усіх 32 вікових та вагових категоріях були видовищними та інтригуючими, а колегії суддів не завжди вдавалося визначитися з переможцями дуелей. Тому розділені рішення суддів та навіть бойові нічиї для турніру пам’яті Василя Лотоцького були нормальним явищем.

Тренери у кутах працювали та хвилювалися не менше, аніж їх підопічні
Тренери у кутах працювали та хвилювалися не менше, аніж їх підопічні

 

Про основну мету турніру перед його завершенням більше розповів його співорганізатор – тренер-викладач ДЮСШ №2 з боксу Петро Боярчук.

«Насправді, кожні змагання підвищують майстерність будь-якого боксера. У нашому випадку турнір зібрав також чимало кандидатів у майстри та майстрів спорту, а також чемпіонів та призерів континентальних змагань. Свято боксу вдалося і ми гідно вшанували пам’ять вихованця цього самого ліцею Василя Лотоцького. А те, як розвивається даний турнір і загалом бокс у регіоні, дає сподівання на те, що саме на таких змаганнях у нас уже виступають майбутні Клички та Ломаченки», – розповів досвідчений тренер.

Волиняни Василь Рибачук пропускає потужні удари від львівського суперника. За декілька миттєвостей рефері зупинить бій на користь його львівського опонента
Волиняни Василь Рибачук пропускає потужні удари від львівського суперника. За декілька миттєвостей рефері зупинить бій на користь його львівського опонента

 

Окремо у залі стежили за волинськими боксерами. Семеро з них останнього дня змагалися у вирішальних поєдинках. «Насправді, ми не зовсім розраховували на таку кількість наших вихованців у фіналах, тому це ще одне приємне здивування для місцевих тренерів», – пояснив Петро Боярчук.

А те, наскільки цікавими були змагання та наскільки задоволеними від нього залишилися як вітчизняні спортсмени, так і гості з ближнього зарубіжжя, вселяє віру в те, що наступний турнір пам’яті Василя Лотоцького буде ще більш масовим та престижним. 

Коментарі
28 Листопада 2017, 11:29
<p>А ЧОГО ТАМ НАЦІОНАЛІСТИ НЕ РОЗІГНАЛИ БОКСЕРІВ?</p>
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром