У Луцьку відoмі актoри вдягнуть сукні та підбoри

27 Листопада 2017, 13:48
Андрій Джеджула 3566
Андрій Джеджула

Спеціально до Дня закоханих на лучан чекає цікавий сюрприз. Відомі актори Георгій Хостікоєв та Андрій Джеджула переодягнуться в жіноче вбрання та ходитимуть на підборах.

Все це відбуватиметься у авантюрно-романтичній комедії «ПРИМИ», яку можна буде побачити 13 лютого о 19:00 у Драмтеатрі імені Тараса Шевченка.

Зустрічайте нову, яскраву авантюрну комедію «Прими»  за участю зірок театру, кіно та телебачення!

Наскільки це легка справа для чоловіка вдавати з себе жінку? І чи достатньо лише навчитись ходити на підборах та вдягнути сукню? Саме це доведеться перевірити на собі Георгію Хостікоєву (відомому актору театру та кіно) та Андрію Джеджулі (популярному теле, радіо ведучому та актору).

Їх персонажі – знаходячись на межі відчаю, заради мільйонів ризикують зіграти комедію з перевдяганням у жіночі сукні! Проте мільйони так просто не здобудеш! Проблеми чекають героїв нашої комедії щохвилини! Ну і звичайно, всі плани героїв змінює кохання.

Професійні декорації, яскраві костюми, зірковий склад відомих за багатьма кіно – і театральними роботами акторів у поєднанні з творчим підходом режисера створює неймовірно яскраву емоційну атмосферу, яка подарує радість та хороший настрій, які ще довго будуть з Вами!

У ролях: Георгій Хостікоєв, Андрій Джеджула, Дмитро Лалєнков, Марина Ягодкіна, Олег Примогенов, Марина Кукліна.

Квитки можна придбати у барі «П’ятниця», касі драмтеатру та на сайті kasa.in.ua .

Детальніше тут -https://www.facebook.com/events/535609356790096

На лучан чекає цікавий сюрприз
На лучан чекає цікавий сюрприз

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39