Про лозоплетіння, новаторську ферму та унікальний костел – у останньому випуску тижевика «Сім’я і дім»

26 Листопада 2017, 08:22
Читайте свіжий випуск! 1922
Читайте свіжий випуск!

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про майстра чепурних кошиків із села Сокіл Рожищенського району. Володимир Дигалевич опанував ремесло лозоплетіння ще в школі. А згодом дитяче захоплення перетворив на справу життя. Про народного умільця читайте на сторінках газети.

Село Кисилин Локачинського району для більшості українців залишається terra incognita. Проте костел у ньому приховує багату історію. Тут розстрілювали євреїв, відбувалися криваві події в часи Волинської трагедії, а в самому костелі ховалися від переслідувань. Та чи не найбільш це село особливе тим, що у певний період історії школа тут була одним з найкращих центрів освіти не тільки на Волині, а й у всій Європі. Про славне минуле селища читайте в газеті.

Майже два десятки диких свиней відпустили на волю з огородженого вольєра лісівники Волині. Ще близько 30 «домашніх» кабанів і кількох плямистих оленів з неволі перевезуть навесні до тутешніх гущавин. Вепрів ростили єгері мисливського господарства «Звірівське». Як лісівники штучно поповнюють популяції диких кабанів та плямистих оленів, дізнавайтеся зі сторінок тижневика.

У ПОСП Івана Франка будують хліви без стін і доять корів без рук. У сучасному тваринницькому комплексі, який зводять уже другий рік у селі Губин Горохівського району, усі процеси настільки продумані, що тут комфортно і людям, і корівкам. Репортаж із особливої ферми читайте в газеті.

Понад  1 мільйон 300 тисяч гривень пожертв зібрали в Луцьку організатори благодійного аукціону, кошти з якого спрямують на побудову храму Святого Миколая в місті Волновасі на Донеччині. Тамтешній райцентр є містом-побратимом обласного центру Волині.  Як пройшов благодійний вечір, дізнавайтеся з газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром