У дитсадку мерзнуть діти

18 Січня 2016, 19:46
2016 Джерело: facebook.com

У дошкільному навчальному закладі №8 – холодно: 15 градусів тепла. В садочку проведуть обстеження і аналіз причин тепловтрат.

Про це стало відомо під час виїзного засідання комісії з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства Луцькради у понеділок, 18 січня, йдеться на сторінці руху «Народний контроль» у Facebook.

Завідувач закладу Людмила Смаль говорить, що проблема з теплосистемою існує давно, а коштів з бюджету завжди не вистачало на реконструкцію.

«У нас згідно норм подача тепла, але у приміщеннях все одно холодно. Причина, скоріше всього, у зношеній опалювальній системі, яка, можливо, зашлакована за 60 років або немає циркуляції», ‒ вважає завідувач садочку.

За словами депутата Луцькради від «Народного контролю» Анни Мовяк, проблему садочку озвучили на сесії Луцькради. Так, з міського бюджету виділили 410 тисяч гривень на утеплення ДНЗ, щоб проблему ліквідувати.

«У садочку проведуть обстеження, щоб визначити де найбільші тепловтрати, адже батареї у садочку ледь теплі – це неприпустимо», ‒ зазначає Мовяк.









1

1

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром