«Чиновники різних рівнів кажуть нам: ви бидло», – Ольга Бузулук

24 Листопада 2017, 12:52
Ольга Бузулук 7773
Ольга Бузулук

Чиновники вважають людей бидлом, переконана прес-секретар патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук.

Про це вона написала на своїй сторніці у Facebook. 

Далі подаємо її допис повністі і без змін: 

«Лише кілька заголовків останніх новин яскраво засвідчують, як чиновники різних рівнів вважають людей за бидло. 

8 гривень на один день харчування у психлікарні. Три рази на день. З них 2 гривні хліб. Тим часом, і я впевнена, що один депутат обласної ради лише на обід витрачає як мінімум 50 гривень. У мене реальний шок від прочитання репортажа і відразлива відраза до тих, хто таке допускає. Чиновники відхрестяться, що це такі норми, стандарти, закони, ліжкомісця, бюджети і т.д. Але нехай тоді зроблять експеримент, як один уже очі зав’язував, щоб відчути себе незрячим, і спробують прохарчуватись на 8 гривень на день. Ото буде розголос у ЗМІ! 

Відсутність тепла у хоспісі – місці, де перебувають важкохворі з прогнозованими летальними наслідками. Тих, хто відповідає за роботу котельні, варто потримати хоч добу у морозилці. Вже кілька тижнів на вулиці холодно, опалення увімкнене. Як можна належно не подбати про тих, хто найменш захищений? Хто приречений на смерть? 

Знову ж, відповідальні чиновники можуть знайти масу пояснень, чому так, але чи ця чиновницька логіка не може бути хоч трохи наповнена елементарною людяністю і гуманізмом? Теплі одіяла ще ніхто не відміняв, в кінці кінців. 

Для учасників АТО нема земель у Луцьку. Лише для тих, в кого годувальник загинув, і то не всім. А що робити тому бідному Сергієві Федотову з пошкодженими ногами, і його мамі, яка вже 3 рік оббиває пороги, відколи син вийшов з Іловайського котла? Пригадую, ще коли працювала в міськраді багато років тому, всі наголошували, як важливо провести інвентаризацію земель у Луцьку, щоб знати, що де знаходиться і кому належить. Тоді її планували завершити у 2016 році. Але, як бачимо, у Луцьку можна не виконувати ні розпоряджень, ні законів. А АТОшникам і всім лучанам можна заговорювати зуби, що інвентаризація це дорого і що воно того не варте. А насправді це просто вигідно для можливих махінацій. 

Покажіть мені людину, яка не хоче знати, що це за елеватори на Привокзальному? Чи що це за гуртівні на Лідавській? Чи чому по місту стільки занедбаних хащів та кому це все належить? 

Чиновники різних рівнів кажуть нам: ви бидло. І це лише кілька прикладів».

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром