Онкодиспансер залишився без головного лікаря

23 Листопада 2017, 14:24
9335

Головного лікаря онкологічного диспансеру Людмилу Бубенову звільнили з посади.

Таке рішення прийняли депутати облради у четвер, 23 листопада, інформує Волинська правда.

Зауважимо, що контракт із Бубеновою закінчився 16 листопада. Його спочатку пропонували продовжити до 1 грудня та покласти виконання обов’язків головного лікаря на завідувача онкомамологічним відділенням Юрія Малімона до того часу, поки не буде результатів конкурсу на заміщення цієї посади.

До слова, цей конкурс вже оголосили. Натомість під час однієї з депутатських комісій депутат обласної ради Олег Бегаль пропонував продовжити контракт з Бубеновою до завершення конкурсу. Адже на його переконання, такі кадрові ротації лише заважають нормальній роботі закладу. Таку пропозицію тоді підтримував і начальник управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк.

Утім, її категорично не підтримував голова медичної комісії Олександр Зінчук. Зрештою ж, комісія вирішила рекомендувати продовжити контракт з Бубеновою до 31 грудня.

Утім, під час сесії Зінчук запропонував звільнити Бубенову зараз, а до призначення головного лікаря виконання обов’язків головного лікаря вирішили покласти на завідувача онкомамологічним відділенням Юрія Малімона. Таку пропозицію підтримала депутатська більшість.

Нагадаємо, на тій самій сесії звільнили з посади і головного лікаря Вoлинськoї oбласнoї інфекційнoї лікарні Петра Гайдучика.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром