Конякіна: муніципали перейнялись долею громадян, які вимушені вживати сурогат

23 Листопада 2017, 10:58
«Здобич» муніципалів 1744
«Здобич» муніципалів

Луцьким муніципалам вдалось «затаритись» алкоголем там, де його не має бути.

Про це повідомила прес-служба департаменту муніципальної варти на своїй сторінці у Facebook.

Інспектори виявили у кіоску на території автостанції, що на Конякіна у Луцьку, тринадцять пляшок горілки та дві – коньяку. Марки акцизного збору на них були підробленими.

Продавець відмовилась надати докоменти, які б підтвердили її особу, а також дозволи на торгівлю алкогольними напоями, тож її відвезли до міського відділку поліції для подальшої бесіди.

За словами прес-служби муніципалів, підприємець-власниця торгівельної «точки» на зв'язок не вийшла, але приїхав її син, який виявився державним чиновником. Внаслідок його тиску, стверджують муніципали, співробітники ДФС  склали адмінпротоколи лише на продавця, підприємця ж чіпати не стали.

Крім того, розповіли у департаменті, до них підходили «клієнти», які тут регулярно купляють алкоголь, та ділились «наболілим». Зокрема, вони повідомили, що 22 листопада чоловіка, який вживав придбаний тут алкоголь, забрала «швидка». 

Муніципали перейнялись долею громадян, які вимушені вживати неякісний алкоголь, й пообіцяли слідкувати за розвитком цієї справи.

Читайте також: Через муніципалів лучанам стає ніде зберігати «дуже потрібні» речі

Кіоск, де продавали фальсифікат
Кіоск, де продавали фальсифікат

13 пляшок горілки, 2 - коньяку
13 пляшок горілки, 2 - коньяку

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром