Шукають свідків ДТП на Глушець

22 Листопада 2017, 22:02
ДТП на Глушець 1958 Джерело: https://www.volynnews.com
ДТП на Глушець

Лучан просять допомогти знайти свідків дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Глушець.

Авапія сталась 6 листопада о 21:40, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Як розповів майстер спорту з автоспорту, лучанин Ярослав Крищук, він рухався вулицею Глушець в напрямку Центрального ринку. На зустріч йому біля пішохідного переходу виїхав автомобіль Renault Laguna на польській реєстрації з шашкою таксі на даху.

«Він об’їжджав лежачий поліцейський, виїхавши на зустрічну смугу руху. Я уникав удару як міг, притиснувся до бордюру, але уникнути удару не вдалось – водій Renault протаранив водійську сторону мого автомобіля, і після цього з’їхав десь на 1,5 метра з зустрічної смуги», – каже Ярослав.

 

Ушкоджена автівка Ярослава Крищука
Ушкоджена автівка Ярослава Крищука

Таксист заявив патрульним, що ніби не він виїхав на зустрічну смугу, а Ярослав. І, мовляв, аби уникнути зіткнення він був змушений зробити небезпечний маневр. Проте, як каже Ярослав, це не правда, адже він рухався у своїй смузі і на «зустрічку» не виїжджав.

Очевидцями аварії були кілька підлітків, які в той час сиділи на лавці навпроти місця пригоди. Так, 15-річний Дмитро підтверджує слова Ярослава.

«Водій Renault їхав доволі швидко і по зустрічній. Після аварії він швидко зняв шашку з даху авто, а йому на підмогу приїхало декілька колег-таксистів, які поставили автівки далі», – говорить він.

Водії ж, які прибули на підмогу, почали заявляти, ніби то вони рухались позаду і бачили, ніби саме він винен в ДТП. 

Сам Ярослав Крищук просить свідків ДТП відгукнутись і написати йому на електронну пошту [email protected].

 


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024