Програли з гідністю: «Старий Луцьк» завершив виступи у Суперлізі «три на три»

22 Листопада 2017, 21:41
Новий баскетбольний клуб «Старий Луцьк» 2829
Новий баскетбольний клуб «Старий Луцьк»

У першому етапі дебютних національних стрітбольних змагань команда Володимира Журжія не дісталася до чвертьфіналу, однак тренер разом зі спортсменами виступами залишилися задоволені.

Нагадаємо, що у попередньому раунді баскетболісти «Старого Луцька» вийшли з другого місця непростого квінтету – серед суперників були «Краматорськ», «Хімік», «Біпа» та чинні чемпіони країни з баскетболу 3 на 3 з команди «УкрДілінг».

Саме з останнім опонентом, а також «Миколаєвом», луцьку команду жереб звів і на фінальному етапі турніру. Попри гідну боротьбу змагатися з по-стрітбольному розіграними суперниками Дмитру Швагринському, Петрові Глушку, Олександру Прозапасу та Володимиру Шевчуку було дуже важко. У підсумку саме підопічні Журжія виявилися зайвими серед претендентів на вихід до чвертьфіналу, поступившись «УкрДілінгу» з рахунком 14:19, а також «Миколаєву» – 16:21.

Утім, сам керманич вважає цю поїздку до Києва для хлопців величезним досвідом. «Власне, ми могли не лише пограти з учасниками класичної баскетбольної Суперліги, а й дійсно долучитися до баскетболу три на три, який уже став абсолютно самостійним та серйозним видом спорту. І на цих змаганнях хлопці могли відчути різницю у правилах з простим вуличним баскетболом. Як тренер стрітбольної збірної, у мене були свої очікування від нашої команди, і хлопці повністю впоралися з їх підтвердженням», – розповів Володимир Журжій.

Разом із тим, команда «Старий Луцьк» точно поїде і на другий етап Суперліги 3 на 3, який відбудеться уже наступного року. До слова, керманич команди уже сказав, що до цього турніру четвірка наших хлопців готуватиметься за окремою програмою. На першому етапі вони гідно билися з «Біпою» та «УкрДілінгом» (який навіть раз виграли), які розіграли між собою на змаганнях матч за почесне третє місце, тож перед наступними стрітбольними баталіями, у яких повинно бути ще більше колективів, шанси на успіх у лучан точно будуть.

Читайте також: Баскетболісти «Старого Луцька» упевнено переграли «юний Київ»

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024