«Крихітка на 600 тисяч»: скільки грошей треба на новорічні ялинки Луцька

22 Листопада 2017, 17:11
Новорічна ялинка обійдеться місту більш ніж у півмільйона гривень 4225
Новорічна ялинка обійдеться місту більш ніж у півмільйона гривень

На прикрашання святкових дерев іграшками та гірляндами з бюджету міста просять більш, як півмільйона гривень.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 22 листопада.

Багато фінансових питань у луцьких депутатів виникло під час обговорення програми благоустрою міста на 2018-2020 роки. Їх вони ставили заступнику директора Департаменту ЖКГ Миколі Осіюку. Зокрема, депутата Павла Данильчука зацікавила цифра у 600 тисяч гривень на новорічні ялинки у центрі міста.

«Ці кошти потрібні на прикрашання ялинок, обслуговування, електрику на гірлянди, а також оплату роботи працівникам, які цим займатимуться», – розповів чиновник.

У свою чергу, запитання у депутатів також виникали щодо неповноцінного збору сміття у мікрорайонах міста. І тут пан Осіюк також нарікав на нестачу коштів на зарплати працівникам спеціалізованого комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс». У відповідь депутати пропонували «додати коштів, скільки треба».

У підсумку, програму благоустрою міста з другого разу, повертаючись до неї у порядку денному, луцькі депутати таки підтримали. 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024