Центр: біля бібліотеки встановлюють велике інтерактивне табло

22 Листопада 2017, 17:15
Табло встановлюють біля обласної бібліотеки для юнацтва 8645
Табло встановлюють біля обласної бібліотеки для юнацтва

Біля обласної бібліотеки для юнацтва, що на проспекті Волі, встановлюють інтерактивне табло.

Роботи розпочали у середу, 22 листопада.

Екран буде обернений до Театральної площі та ЦУМу. Він транслюватиме цікаву для перехожих лучан та гостей міста інформацію.

«Інформація стосуватиметься соціально-культурних тем. Буде там і про туристичні об’єкти Луцька, про книги, транслюватимемо буктрейлери також. Транслюватимемо нові надходження в бібліотеку. Можна буде почитати також про цікавих особистостей краю», – розповідає ініціаторка встановлення об’єкту, директор бібліотеки Алла Єфремова.

Ініціаторка проекту каже, що так бібліотека стане відкритішою і доступнішою для громадян
Ініціаторка проекту каже, що так бібліотека стане відкритішою і доступнішою для громадян

За словами жінки, проект встановлення інтерактивного табло профінансували у рамках конкурсу соціальних ініціатив від Луцької міської ради. 

Кошти на встановлення «Інтерактивного інтелектуального табло» виділила міська рада. З міського бюджету на реалізацію проекту виділили 50 000 гривень. Ще 6 000 гривень зібрали самі бібліотекарі. За ці кошти купили великий телеекран, захисну металопластикову коробку та необхідні елементи для установки табло.

1
Екран захищатиме додакова металопластикова коробка
Екран захищатиме додакова металопластикова коробка

Табло працюватиме тільки під час роботи бібліотеки
Табло працюватиме тільки під час роботи бібліотеки

Запрацює екран вже з початку грудня, кажуть у бібліотеці. 

Людмила РОСПОПА

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024