Думку лучан про побудову церкви на Конякіна пообіцяли врахувати

22 Листопада 2017, 10:14
Ділянка, на якій планують побудувати церкву 2971
Ділянка, на якій планують побудувати церкву

Думку лучан про побудову так званої «дитячої» церкви у на місці дитсадка влада пообіцяла врахувати.

Петицію проти побудови нової церкви в районі 40-го кварталу розглянули у середу, 22 листопада, на засіданні постійної комісії Луцькради з питань земельних відносин та земельного кадастру, інформує ІА Волинські новини

Нагадаємо, пропозиція про побудову церкви надійшла від митрополита Луцького і Волинського Михаїла, а голова земельної комісії закликав депутатів підтримати її ще 18 жовтня. Обранці громади підтримали ідею побудови «унікального об'єкту» 25 жовтня, під час 32-ї сесії міськради.

Втім, цей проект не викликав захвату у лучан. 26 жовтня з'явилась петиція зі зверненням до влади про заборону будівництва церкви на вулиці Конякіна у Луцьку, на земельній ділянці за рестораном «Вогнем і мечем»,яка  зібрала підписів навіть більше, ніж було необхідно, у стислі строки.

На сьогоднішнє засідання земельної комісії, автор петиції – Вадим Фурман – не прийшов, хоча, як запевнив голова комісії Євген Ткачук, він намагався зв'язатись з противником побудови церкви, але марно. 

Тож, петицію розглянули без опонента. Прихильники будівництва знов наголосили на унікальності «дитячої» церкви, наголосивши, що дитсадок тут не побудувати, а якщо виставити ділянку на аукціон, то можуть виникнути нові проблеми.

Загалом, члени комісії пообіцяли звернути увагу на думку лучан.

 

 

 

 

Коментарі
22 Листопада 2017, 12:54
Церква, церква, церква... Порахуйте кількість церков в Луцьку на душу населення? Може хватить. Держава має бути відокремлена від церкви.
22 Листопада 2017, 14:43
А знести бульдозером той генделик незаконний і збудувати дитсадок слабо? Пі***ри!
22 Листопада 2017, 15:37
а воно і правда,прийде отаке ВОНО висповідаеться,та й запити гріх не лишне.....схаменітся,досить барів та церков....
22 Листопада 2017, 23:31
Вистачить церков. Час зайнятись громадськими вбиральнями, які відсутні в європейському місті.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024