«Переможи себе і виграєш тисячу битв», – голова БФ «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов

21 Листопада 2017, 16:21
Звернення Дмитра Глазунова до лучан 4271
Звернення Дмитра Глазунова до лучан

Голова правління у ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» та  Благодійний фонд «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов звернувся до лучан та всіх українців з приводу Дня Гідності і Свободи.

Відповідний допис з’явився на його сторінці у Facebook 21 листопада.

Далі подаємо слова Дмитра Глазунова без змін та доповнень.

«З приводу Дня Гідності і Свободи українцям: «Переможи себе і виграєш тисячу битв» (Будда).

Найбідніша країна Європи, залежні від усіх і усього будуємо незалежну державу, дешеві ігри політиків, закони, за якими вони не живуть, ефіри, наповнені порожніми словами, захмарні статки і бенкет під час чуми, жебраки, рівень національного пафосу зашкалює, сльози матерів, люди виїжджають за кордон і глухий кут.

У цьому є і наша вина. Раджу почитати розумні книжки Шевченка, Франка, Костенко про ті риси, які нам, українцям, потрібно побороти, і які нівелюють наші прагнення на гідне життя. Переможи себе і виграєш тисячу битв. 

Ми українці, нація відкритих, талановитих, працьовитих людей. У нас вигідне геополітичне становище, багаті природні ресурси. І незважаючи, що стоїмо на краю прірви, маємо шанс стати Великою державою. Коли навчимося поважати одне одного, не кричати ганьба і зрада з приводу і без, не мірятися патріотизмом, а об’єднатися і створити собі та дітям гідне життя».

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром