Спалили авто працівнику МРЕВ

16 Січня 2016, 13:06
4901 Джерело: ar.volyn.ua

Працівнику луцького МРЕВ, який нещодавно реформували в Територіальний сервісний центр, спалили автомобіль.

Це сталося в ніч з 15 та 16 січня, пише Волинське Агентство Розслідувань.

Автомобіль стояв біля багатокваритного будинку, в якому мешкає чоловік.

Зауважимо, що, за інформацією джерел з сервісного центру, працівник влаштувався в екс-МРЕВ менше як рік тому і зарекомендував себе принциповим працівником, який відомлявся від участі в корупційних схемах. Можливо, через одну з відмов і спалили його автомобіль.

Пізніше працівники поліції повідомили, що поки слідчі не встановили, чи підпал пов'язаний з виконанням працівником Територіального сервісного центру МВС у Волинській області службових обов’язків.

«О 5 ранку на лінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Чернишевського скоєно підпал автомобіля. На місце події негайно виїхала патрульна поліція та слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Встановлено, що було здійснено умисний підпал. Невстановленою поки що особою було підпалено автомобіль «BMW X5», який офіційно належить матері заступника начальника сервісного центру МВС України у Волинській області», - повідомляє начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз.

Поліція проводить оперативно-розшукові та слідчі заходи.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром