До перевірки роботи міськради хочуть залучити громадськість

15 Січня 2016, 15:58
1956

До стеження за виконанням робіт, на які витрачають кошти з міського бюджету, пропонують залучити депутатів від різних фракцій, громадські організації та журналістів.

Таку пропозицію висловив депутат Сергій Була (ВО «Радикальна партія Олега Ляшка») під час сесії міськради у п’ятницю, 15 січня.

Начальник управління бюджету та фінансів Лілія Єлова зауважила, що на сайті міськради і так можна простежити, куди і на що витрачають кошти з міського бюджету. Проте депутат запропонував, щоб громадськість могла долучитися і до перевірки виконаних робіт.

«Пропоную створити комісію із метою прозорості. Громадяни в цифрах нічого не побачать. Тому пропоную залучити до комісії депутатів з кожної фракції, журналістів та представників громадських організацій», – зазначив Сергій Була.

Міський голова Микола Романюк підтримав таку ініціативу, проте зауважив, що потрібно повністю продумати систему, за якою формуватимуть комісію.

«У нас є багато підрядників, тому виходить, що треба створювати кілька комісій. Окрім того, до складу комісії повинні входити професіонали, які розуміються на своїй справі», – зауважив Микола Романюк.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.  

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром