Куди піти з дітьми на вихідних 18-19 листопада у Луцьку

17 Листопада 2017, 19:33
Дитина 3913 Джерело: http://procikave.com
Дитина

Вихідні дні – час, який можна провести як хочеш: відпочити від роботи, сходити на перегляд улюбленого фільму, відвідати цікавий тренінг чи відірватись на дискотеці.

Та якщо у вашому житті є малеча, то у віккенд потрібно вписувати і її бажання.

Щоб і батьки, і діти могли розважитись та провести час разом, Район.Луцьк пропонує перелік місць та заходів куди можна сходити на передостанніх осінніх вихідних з дітворою.

СУБОТА, 18 ЛИСТОПАДА

ПРИНЦЕСА-ЖАБА: ТАЄМНИЦЯ ЧАРІВНОЇ КІМНАТИ

Час: 10:05 / 13:25 з 18 по 22 листопада

Місце: кінотеатр «Адреналін»

Страшний Одноокий вирішив підпорядкувати собі все Жаб'яче королівство. Він захопив древній артефакт, Кришталеву Жабу, який підтримував прекрасну погоду в Королівстві.

Тепер жаби повинні терпіти неймовірні холоди, до яких ніхто не готовий. Щоб врятувати Королівство, Король збирає загін із найкращих представників свого народу – зовсім різних, але яким немає рівних. Тут і швидкість, і майстер єдиноборств, і технік, і силач, й удача.

Головним у загоні буде звичайний торговець Рейн, який вже одного разу рятував жаб. І допомагати їм буде сама Принцеса, адже їй не все одно на долю Королівства.

Тривалість – 90 хвилин.

СТРІЧКОВИЙ ЛАБІРИНТ «ХАМЕЛЕОН»

Місце: «АдреналінСіті»

Між входом і виходом – 100 кілометрів кольорових стрічок, заплутаних ходів та яскравих вражень.
Немов візерунки з дитячого калейдоскопа бачить людина в стрічковому лабіринті. Тут немає ніяких звичних для лабіринтів орієнтирів: кімнат і закутків, які допомагають вибратися з простору.

Стіни, підлога і стеля червоного кольору – перехід між ними непомітний для ока. Заплутані ходи з яскравих стрічок створюють ефект нескінченності і невагомості!

Стрічковий лабіринт «Хамелеон»
Стрічковий лабіринт «Хамелеон»

«КОД ДА ВІНЧІ»

Місце: ТРЦ «ПортСity», 3й поверх Імперія розваг «Екстрім Парк».

Мегацікава інтелектуальна гра для команд 2-5 людей. Ви знаходитесь у приміщенні. Вихід є, але двері зачинені. У вас є 60 хвилин щоб розгадати загадки і вийти переможцем.
Квест гра «Код Да Вінчі» - переносить вас  у епоху відомого художника і винахідника, де на вас чекають неймовірні пригоди, цікаві загадки і несподіванки. Море вражень і  позитивних емоцій гарантовано.

Вік - від 12 років, кількість учасників 2-5 людей.

Квест гра «Код Да Вінчі»
Квест гра «Код Да Вінчі»

Свято Осені

Місце: студія розвитку «Розумаха», проспект Волі 41А.

Різноманітні інтерактивні розваги, пісочну анімацію, майстер-класи та настільні ігри, – все це і не тільки чекає Вас на святі Осені. Дітям пропонують не тільки гратись, веселитись і творити, а й переглянути лялькову виставу на виховну тематику.

Свято відбудеться 18 листопада о 14:00.

Вхід вільний!

Деталі за телефоном: 050 029 89 00.

Свято Осені
Свято Осені

 

НЕДІЛЯ, 19 ЛИСТОПАДА

 

ДЖАМПІНГ-ЦЕНТР «ГРАВІТАЦІЯ»

Місце: «АдреналінСіті»

Джампінг-центр «Гравітація» - найбільша в регіоні батутна арена, площею 650 м.кв. Одночасно перебувати на батутах можуть до 70 чоловік.
Батут – це один з найкращих спортивних снарядів для дітей та дорослих. З його допомогою ви легко зможете влаштувати веселу розвагу для себе, дітей, друзів. Крім моря позитивних емоцій, батут дуже корисний для вашого здоров’я.

В першу чергу він позитивно впливає на гармонійний розвиток всіх груп м’язів та опорно-рухового апарату, правильно формує поставу; покращує координацію рухів та формує хорошу витривалість.
У джампінг-центрі можна пограти баскетбол та футбол на батутах, тут є спеціально обладнані ділянки з баскетбольними кільцями та футбольними воротам.

Джампінг-центр «Гравітація»
Джампінг-центр «Гравітація»

ігрове шоу «Весела кухня»

Час: 15:00

Місце: «АдреналінСіті»

Дитячий розважальний центр «Лімпопо» запрошує малюків на захоплююче ігрове шоу «Весела кухня».

Разом із винахідливим шеф-кухарем діти створять справжнісінький вулкан із води, спробують підпалити борошно та візьмуть участь у веселих кулінарних конкурсах з продуктами. Малюків розважатимуть аніматори. Не пропустіть!

Вартість квитка – 35 гривень.

Ігрове шоу «Весела кухня»
Ігрове шоу «Весела кухня»

 

КАТАННЯ НА РОЛИКАХ

Місце: ТРЦ «ПортСity» (вулиця Сухомлинського, 1)

«Generator City» – це зручний, комфортний і сучасний ролледром, завжди готовий забезпечити цікавий, енергійний відпочинок для справжніх любителів екстриму та просто бажаючих гарно і весело провести час разом із сім’єю чи в колі своїх друзі. Багатофункціональна спортивна арена площею 2 000 м. кв. із найсучаснішим покриттям, інвентарем на 600 осіб та професійними інструкторами забезпечить ідеальний комфорт в катанні як досвідченим ролерам і фігуристам, так і новачкам.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром