Львівська: рятувальники евакуювали студентів ЛНТУ через «пожежу»

17 Листопада 2017, 10:52
3762

Рятувальники провели навчання з ліквідації пожеж у закладах з масовим перебуванням людей у луцькому виші.

Про це йдеться у повідомленні на сайті УДСНС України у Волинській області.

У четвер, 16 листопада, працівники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини провели об’єктове тренування на території Луцького національного технічного університету, що на вулиці Львівській. До заходу долучились працівники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини, частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька та керівництво університету, а також представники поліції та медики.

Все проводилось під чітким контролем оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Волинській області.

За сценарієм тренування у актовому залі університету виникла умовна пожежа: «вогонь поширився на значну площу, утворилося сильне задимлення, полум'я  погрожувало перекинутися на суміжні приміщення та несучі конструкції».

Рятувальники у складі двох ланок газодимозахисної служби провели розвідку умовної пожежі та виявили «потерпілого». Людину евакуювали на свіже повітря та передали медичним працівникам і вжили заходи для локалізації та подальшої ліквідації пожежі.

По закінченню тренування рятувальники обговорили з працівниками університету основні робочі моменти та питання, які їх цікавили. Підбивши результат роботи, в Управлінні ДСНС зробили висновок, що керівний склад органів управління ЛНТУ здатний адекватно реагувати на прогнозовані надзвичайні ситуації.

Читайте також: Гірка Полонка: підлітків витягували з болота 15 рятувальників









 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром