Межі міста хочуть розширити

15 Січня 2016, 12:15
2640

Територію обласного центру хочуть збільшити за рахунок прилеглих сіл.

Про це під час сесії міської ради у п’ятницю, 15 січня, розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Він зауважив, що нині продовжують переговори із сільськими та селищними головами, які очолюють села, прилеглі до Луцька. Їм пропонують об’єднатися з містом і таким чином збільшити територію. Тим більше, що чимало дітей, які не проживають на території Луцька,  відвідують тут освітні заклади.

«Говоритимемо про те, щоб сільські та селищні ради компенсували витрати на обслуговування. Звісно, ніхто виганяти їх не буде. В першу чергу будемо зацікавлювати людей корисними проектами, які сприятимуть розбудові та розширенню інфраструктури міста», – зауважив Тарас Яковлев.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
15 Січня 2016, 15:23
Межі міста хочуть розширити? як там кругом людська приватизована земля ? городи хати , паї ?
15 Січня 2016, 17:01
Думаю дивитеся прямо в корінь.Вже знайшли застосування для тих городів і паїв. Коли нажеруться????
16 Січня 2016, 17:31
Громади навколишніх сіл категорично проти щоб їхню землю загребла міська рада. Це добре знає і Романюк і Яковлєв, і нема чого триндіти того що ніколи не буде.Вся земля в межах населених пунктів належить виключно її територіальній громаді на правах приватної або комунальної власності. Хоче місто розширятись будь ласка - за рахунок державних земель.
18 Січня 2016, 02:41
не хотите по хорошему будит по плохому ! или просто проверят кто учится из сёл в Луцких школах или в садиках и всех за борт в свободное плаванье ...или идите учитесь в своих школах и садиках и нефиг занимать чужие места ... иш ты взяли моду занимать земли ...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром