ДПЗ: люди втомилися ходити по болоті

15 Січня 2016, 11:03
2336 Джерело: скріншот із відео

Через стадіон «Підшипник» нещодавно закрили перехід, тому зараз люди змушені ходити по стежці, яка в дощі перетворюється на болото.

З цим питанням мешканці мікрорайону ДПЗ звернулися до «Народного контролю», ‒ йдеться на сторінці народного руху у Facebook.

Місцеві жителі розповідають, що протягом багатьох років спокійно ходили через місцевий стадіон «Підшипник». Після закриття переходу люди неодноразово зверталися до міської влади, аби їм тут облаштували нормальну пішохідну доріжку, та результатів це не дало.

Місцевий житель Ростислав Миколайович розповідає, що перейти додому через футбольне поле, або просто там позайматись можна було до того, як прилегла інфраструктура належала тоді ще Державному підшипниковому заводу. А коли стадіон передали у власність футбольного клубу, прямий прохід з мікрорайону для людей закрили.

Зрештою, депутатське звернення щодо того, аби облаштувати пішохідні доріжки біля стадіону, внесли у перелік об’єктів капітального ремонту.

Більше дивіться на відео.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
15 Січня 2016, 14:01
Ніби в інших районах нема болота.Подвіться на окраїни на нашого міста -бездоріжжя, болото ,ще не освітленість районів.
15 Січня 2016, 16:18
Ви гляньте яке болото на крузі 40 а кварталу, Пятсот метрів ,а пройти до зупинки не можливо, завжди брудне взуття. Але ми все Проспект Волі ремонтуємо, міліони закопуємо, а тут за 50 років не дочекаєшся звичайної доріжки. Так ми думаємо за людей які живуть на окраїні міста.
15 Січня 2016, 20:42
там нормальних переходів через річку через кожних 100 метрів...а Павлу слід займатися серйозними справами а не шукати голку в копиці сіна...таких доріг в місті багато але їх значення для міста просто смішне окрім того і школярі і спортсмени ходять через інший міст...а зробити дорогу бо хоче данильчук піару це смішно..по ній ходить максимум 20 людей за день по сусідній до 500 чоловік..робітники підшипникового та школярі дошкільнята...вибирайте що важливіше Павле!!???)))20 чи 500
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром