«Вхід – вільний»: луцька «Волинь» спробує гучно впасти у «зимову сплячку»

15 Листопада 2017, 16:21
3417 Джерело: ФК Арсенал-Київ

У останньому поєдинку перед міжсезонням «Хрестоносці» прийматимуть лідера чемпіонату України серед команд Першої ліги – столичний «Арсенал-Київ».

Сам матч, як уже звикли любителі другого за рангом дивізіону, розпочнеться о 16:00 у пятницю, 17 листопада. А для покращення атмосфери на стадіоні «Авангард» клуб оголосив про те, що вхід на домашню арену «Волині» під час останньої офіційної гри команди цього року буде безкоштовним.

Підтримка вболівальників буде конче необхідна команді Альберта Шахова, адже в гості до «червоно-білих» завітає на даний момент найсильніший колектив Першої ліги – «Арсенал» упевнено лідирує в турнірній таблиці. При цьому підопічні Сергія Литовченка за 21 попередній тур найбільше забили (41 гол) та найменше пропустили (12 голів) у своєму дивізіоні. Та й у першому колі «Каноніри» упевнено виграли в луцької команди з рахунком 2:0.

Утім, з останніх чотирьох гостьових поєдинків «Арсенал» виграв лише один, а у останньому з них зазнав першої поразки цього сезону в чемпіонаті – від «Інгульця» (0:1). Та навіть беручи до уваги такі цифри, про особливі шанси у «червоно-білих» розмовляти не доводиться – вони якраз з останніх шести поєдинків п’ять. Щоправда, якраз останню гру на «Авангарді» виграли…

Хорошою новиною для Альберта Шахова має бути рідкісна для «Волині» відсутність дискваліфікованих гравців. А от у суперників якраз через перебір жовтих карток матч проти лучан пропустить один з головних бомбардирів команди – Адерінсола Есеола. На пару з іншим нападником «Арсенала» – Олександром Батальським – вони забили сім голів за останні чотири тури. Тож відсутність такого важливого виконавця може зіграти на руку саме господарям поля.

Попри історичну перевагу в домашніх поєдинках з «Арсеналом» (чотири перемоги, нічия та дві поразки), головним чинником можливого успіху повинне стати бажання гравців. Якраз щодо цього аспекту головний тренер «червоно-білих» Альберт Шахов виголосив сумніви після поєдинку з «Жемчужиною», у якому лучани поступилися 3:4. Що ж, можливо, якраз підтримка уболівальників 17 листопада о 16:00 змусить хлопців гучно грюкнути дверима, які поведуть їх до зимового міжсезоння… 


 

Коментарі
15 Листопада 2017, 19:06
А то нічого що люди працють до 17-18 години?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром