Робочий день у міськраді розпочався із щедрівок

14 Січня 2016, 11:34
2276 Джерело: lutskrada.gov.ua

Міського голову Миколу Романюка, його заступників, працівників виконавчих органів міської ради привітали Різдвом і Новим роком  митрополит Луцький і Волинський Михаїл та священнослужителі Свято-Троїцького кафедрального собору.

Разом з священиками колядували і працівники міськради, повідомляє сайт Луцької міської ради.

Владика Михаїл зауважив, що вони щороку приходять у міську раду, аби закликати Боже благословіння на працівників, щоб місто було спокійним і гарним.

«Рік, який минув, був різним, адже не буває лише все добре, однак завершився він гарно. Хочеться, щоб 2016 рік був наповнений різними хорошими справами, усім міцного здоров’я, успіхів в житті й роботі, бадьорості духу, Божого благословення та миру на нашій землі», – побажав митрополит Луцький і Волинський.

Міський голова Микола Романюк подякував від себе особисто, працівників міської ради, депутатського корпусу священнослужителям за вранішні вітання. Також він побажав священнослужителям, працівникам міської ради і їхнім родинам добра, здійснення мрій та сподівань, успіхів у всіх життєвих справах, добра і щоб в Україні швидше запанував мир.













 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром