На ремонт котелень «Луцьктепло» дадуть 5 мільйонів гривень

14 Січня 2016, 11:03
2244 Джерело: volynpost.com

Планують демонтувати та замінити підвальні котельні комунального підприємства «Луцьктепло».

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у середу, 13 січня.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що частина коштів, а саме 3 мільйони, буде виділено через департамент будівництва, решта – безпосередньо через «Луцьктепло». Демонтаж підвальних котелень – найперша мета співпраці з НЕФКО.
 
Теплові котельні наразі знаходяться у незадовільному стані. Голова комісії Андрій Козюра також згадав, що до них уже надходять скарги від мешканців  будинків, де планують встановити індивідуальні теплові пункти.

«У тих підвалах біля труб таке робиться, що туди не можна нікого привести і показати, що і як ставити і модернізувати. По-друге, люди влаштували там «житло». Йдеться про тих, які не мають де жити», – зазначив Андрій Козюра.
 

Микола Романюк погодився, що проблема таки є, і додав, що зараз проводиться огляд 200 будинків, у яких планують замінити підвальні теплові котельні. Окрім того, розглядаються лоти на тендери і черговість виконання усіх робіт.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром