Посмішка як спосіб вираження: що відомо про нову «Міс Принцесу України»

12 Листопада 2017, 15:00
11048

Переможницею конкурсу «Міс принцеса України» стала лучанка Тетяна Симонович

Конкурс відбувся у приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка у суботу, 11 листопада. 

Учасниці презентували глядачам себе та своє місто, змагалися у інтелектуальних конкурсах, дефілювали у купальниках та вечірніх сукнях.

На думку журі, найкращою виявилася красуня з Луцька. Вона отримала гран-прі конкурсу та можливість представляти Україну на всесвітньому конкурсі «Міс принцеса». Окрім того, дівчині дістався грошовий приз в розмірі 50 тисяч гривень. 

Ще до початку конкурсу учасниці розповідали про себе на сайті «Міс Принцеси України».

Зокрема, переможниця конкурсу насправді з Рівного, хоч зараз навчається і проживає у Луцьку.

«Я Тетяна, мені 22 роки, я із Рівного, але проживаю і навчаюсь в Луцьку вже понад 6 років. З самого дитинства старалась бути різносторонньою дитиною, тому займалася   танцями (недовго), живописом, і відвідувала басейн, де здобула багато перемог та досягнень. Певний час захоплювалась фотографією, але зараз надаю перевагу бути в кадрі», – розповідає про себе переможниця на сайті конкурсу.

Дівчина навчається на спеціальності «Фізичне виховання» СНУ імені Лесі Українки. У майбутньому мріє відкрити власну групу з плавання та навчати цьому інших людей.

Тетяна хоче навчати людей плавати
Тетяна хоче навчати людей плавати

«На данний час шукаю себе, але вже близько до цього рішення – чим буду займатись по життю. Навчаюсь в Східноєвропейському національному університеті на спеціальності «Фізичне виховання», в майбутньому планую мати свою групу та навчати плавати, але лише після того як здійсню свої плани і цілі. Щодо того, що я люблю: люблю посміхатися, для мене посмішка – спосіб вираження. Люблю тварин. Взагалі я людина дуже щира, з почуттям гумору, і завжди відкрита до спілкування,хоча іноді буваю дуже скромна», – розповідає Тетяна.

2
Переможниця представлятиме Україну на всесвітньому конкурсі «Міс принцеса»
Переможниця представлятиме Україну на всесвітньому конкурсі «Міс принцеса»

Фотограф Юлія ФІЛІРОВСЬКА

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром