Степана Бандери: двір не ремонтують півстоліття

10 Листопада 2017, 22:38
1723 Джерело: http://www.volynpost.com

У Луцьку двір по вулиці Степана Бандери не включили в план ремонту прибудинкових територій на 2018 і 2019 роки, через що у погану погоду пенсіонери та люди з інвалідністю не можуть вийти далі свого під'їзду.

Про це повідомляє 12 канал.

У будинку – 70 квартир, половина жителів – пенсіонери, є люди з інвалідністю першої та другої груп. Як тільки випаде дощ, то через ями та воду далі свого під'їзду старенькі вийти не можуть.

«Як бачите, я вийшла і сіла зразу. Я не можу ходити. Погано ходити, тут вода стоїть постійно», – каже мешканка будинку пані Людмила.

«Швидка допомога буває приїзджає іскаржаться водії, особливо, коли дощова погода, вони заповнюються так, що не можна пройти», – додає мешканць Володимир.

Пенсіонери розповідають, що з міської ради на численні звернення отримали відповідь, що їхній двір не включений в план ремонту прибудинкових територій на 2018 і 2019 роки.

Комунальники кажуть, що це й не дивно, адже у черзі наразі ще 154 двори: на всі одразу грошей не вистачить.

«За один рік, навіть за три, їх неможливо всі зробити. Тобто, всеодно, будуть такі території, які не зроблять на наступний рік і ще через рік. Все не можливо зробити за раз, якщо 25 років нічого не робилося в місті», – пояснив директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Юрій Крась.

У департаменті ЖКГ кажуть, що наступного року продовжать ремонтувати дороги та двори. За п'ятирічку припускають, що відремонтують усі заплановані об'єкти. Але кому чекати до весни, а кому – до 2022 року вирішуватимуть депутати.

Читайте також: Люди з нашого району: пані N з вулиці Бандери і її квітники на балконі

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром